Guerlain are împreună cu femeile o lungă poveste de dragoste. De peste 180 de ani de conectare la așteptările și emoțiile lor, pentru...
   image008 Guerlain are împreună cu femeile o lungă poveste de dragoste. De peste 180 de ani de conectare la așteptările și emoțiile lor, pentru a le celebra frumusețea și a le permite să și-o descopere și să și-o amplifice. Formule perfecte pentru a obține o piele perfectă. Fără a reduce vreodată frumusețea interioară a fiecărei femei. Pentru acest maestru al intangibilului, perfecțiunea nu este o chestiune de acoperire sau transformare. Fondul lui de ten perfect? Unul care nu maschează frumusețea naturală, ci vă amplifică frumusețea interioară, care-i permite fiecărei femei, fiecărui tip de ten, fiecărei fețe să-și spună propria poveste, să-și pună în lumină propria unicitate.

Guerlain le permite femeilor să realizeze această magie, ascultându-le dorințele de frumusețe.

Guerlain le-a transformat în realitate visul de a avea un ten perfect, infailibil, prin crearea Tenue de Perfection, primul său fond de ten pentru o perfecțiune finală durabilă, ce amplifică frumusețea naturală a pielii.

image004DRESS CODE PENTRU PIELE SUBLIMĂ

Când zilele trec de parcă ar fi una singură, iar ritmul vieții pare să nu încetinească niciodată, când orele trec pline de neprevăzut, ai nevoie de siguranța faptului că tenul tău arată în cea mai bună condiție. Femeile de azi sunt niște cenușărese moderne care vor să-și amplifice frumusețea printr-o alură impecabilă și o piele perfectă. Ele își doresc un ten sculptat cu o ținută adorabilă, să-și trăiască viața, emoțiile și visele fără a se îndoi nicio clipă că sunt atât de frumoase pe cât pot ele să fie, chiar și după bătaia ceasului din miez de noapte. Ele doresc un fond de ten care le este fidel, pe care se pot baza în orice situație prin care viața le încearcă. Un fond de ten care să le acompanieze precum o bijuterie, relevându-le frumusețea ideală fără a le dezamăgi vreodată.

Tenue de perfection a făcut față provocării de a rezista vârtejului în care ne trăim viața. Imperceptibil la aplicare datorită texturii sale incredibil de mătăsos de fină, puterile sale se relevă treptat. Înainte de toate, tenul devine uniform, textura pielii rafinată și imperfecțiunile dispar. Apoi, veți descoperi o senzație catifelată, extrem de fină. Pe măsură ce trec orele, vă veți da seama de rezistența lui incredibilă. Tenul rămâne intact, culoarea nu se schimbă iar pielea respiră și strălucește fără să-și piardă din splendoare.

Aliată în crearea acestui ten ideală,  Les Voilettes – pudra liberă sau compactă total imperceptibilă – atinge culmile perfecțiunii, prin fixarea fina și matifierea tenului , conferindu-i o senzualitate ce taie respirația.

image006TREI ULEIURI VOLATILE, SECRETUL UNEI SENZORIALITĂȚI UNICE ȘI REZULTATULUI DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

La aplicare, formula crează la suprafața pielii o peliculă de consolidare a tenului – pentru întâia orară la Guerlain – formată din trei uleiuri volatile ce se evaporă una după alta. Trei volatilități diferite crează un ten perfect în trei etape.

Primul maestru: primul ulei se evaporă instantaneu sub degete, pentru a asigura acoperirea perfectă cu produs și pentru a-i permite pătrunderea în pielea care imediat își amplifică delicatețea.

Al doilea pas cheie: cel de-al doilea ulei îmbracă pielea și mai bine și se evaporă senzual, după ce ajută fondul de ten să alunece constant pe suprafața pielii, conferind o acoperire perfect uniformă.

Al treilea culminant: apoi este eliberat ultimul ulei pentru a aplica și fixa Complexul Timeproof, asigurând o corectare ireproșabilă și o aderență pe parcursul întregii zile.

image002COMPLEXUL TIMEPROOF, PERFECȚIUNE FINALĂ DE LA GUERLAIN

Sofisticarea nu stă doar în înfățișarea unei sticle sau în notele unui parfum. Cu puterea expertizei sale în formule, Guerlain duce luxul cu un pas mai departe, oferind pentru piele tehnologia cu-statut-de-artă. Pudre absorbante și pigmenți corectori sunt ingenios combinate pentru a crea acest finisaj catifelat atât de dorit, ce poate rezista la toate răsturnările de situații de peste zi.

Corectare finală: două micro-pudre focus-fin lucrează împreună pentru a oferi proprietăți complementare. Prima, sub formă de pulberi, acoperă contururile pielii, lăsând epiderma fină și uniformă. Cea de-a doua pudră, sferică, alunecă în liniile fine pentru a le reduce și a atenua imperfecțiunile.

Ținută definitivă: sunt emise două strategii pentru o formulă infailibilă. Prima joacă pe cartea peliculei protectoare. Pigmenții concentrați și particulele absorbante sunt învelite într-un polimer ce le păstrează și care rulează uniform pe piele, fixând fondul de ten ceas de ceas. Cea de-a doua previne luciul și denaturarea culorii. Particulele de dioxid de siliciu captează excesul de sebum pentru a păstra intactă pelicula de polimer, în timp ce micro-pudrele sferice acționează ca un stabilizator de culoare, asigurând ca aceasta să nu se modifice sau să se întunece pe parcursul zilei.

Aspectul dumneavoastră rămâne impecabil; tenul vostru este uniform, fin și fără cusur, prezentându-se în cea mai bună lumină, în miez de zi și în miez de noapte… și mai târziu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.