Cele mai noi mijloace de predare vor fi expuse in cadrul editiei a noua a Targului Educational Bucuresti (TEB Expo), eveniment organizat de Expo...
teb-expoCele mai noi mijloace de predare vor fi expuse in cadrul editiei a noua a Targului Educational Bucuresti (TEB Expo), eveniment organizat de Expo 24 Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti.

In acest an, expozitia este deschisa de joi 24 octombrie pana sambata 26 octombrie 2013, intre orele 10 -17 la World Trade Center Bucuresti.

Principalul punct de atractie va fi reprezentat de sistemele IT pentru educatie, acestea prefigurand in fapt scoala viitorului.

Table interactive inteligente, softuri ce inlocuiesc manualele, lectii in format electronic sunt principalele produse pe care firmele expozante le vor promova in cadrul expozitiei. In ultimii ani, tot mai multe unitati de invatamant publice si private au inceput sa implementeze astfel de sisteme, acestea devenind o necesitate pentru elevii si profesorii care doresc sa fie la curent cu cele mai noi tendinte internationale.

Smart Classroom, un proiect Samsung şi MEN. Cum arată viitorul învăţământului?

In viitorul apropiat, mijloacele IT vor domina salile de clasa, acest fapt fiind reflectat in cadrul expozitiei de noile produse ce vor fi lansate. Totodata, expozantii vor prezenta si oferte si pentru sistemele clasice, aducand in cadrul evenimentului table, mulaje, mobilier scolar, harti si aparatura de laborator.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.