Energizeaza-ti mintea. Incalzeste-ti trupul si spiritul deopotriva cu Instinctual Body Lotion de la SpaRitual. Aroma uleiului esential de ghimbir indonezian iti va trezi simturile....
Energizeaza-ti mintea. Incalzeste-ti trupul si spiritul deopotriva cu Instinctual Body Lotion de la SpaRitual. Aroma uleiului eseInstinctual_Lotion_7.7oz_box- 99 leintial de ghimbir indonezian iti va trezi simturile. Extractul organic de aloe vera si masline impreuna cu uleiurile de susan si soia hranesc, calmeaza si tratateaza pielea corpului. Untul de avocado si cel de shea vin in completarea ingredientelor de mai sus, mentinand hidratarea si protejand pielea. Aceasta lotiune de corp apartine starii de Slow Beauty, Instinctual.

Gasesti produsele SpaRitual pe www.zenit.ro si in magazinul Bio House pe Calea Victoriei, numarul 122.

Slow Beauty® este un concept original SpaRitual ce mizeaza pe reconectarea trupului cu mintea si spiritul. Este o incetinire a ritmului de viata in folosul unei stari de liniste care se reflecta la toate nivelurile. Fiecare dintre produsele pentru maini, corp, picioare si unghii  apartine uneia dintre cele patru stari Slow Beauty. Close Your Eyes inseamna calm si relaxare, Look Inside vorbeste despre intinerire si tratare, Instinctual se traduce prin energizare iar Infinitely Loving te reconecteaza cu propriul eu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.