Producătorul de electronice Sharp, unul dintre principalii jucători de pe piaţa internaţională de profil,  a creat o alternativă pentru cei care visează la un...
sharp-le657Producătorul de electronice Sharp, unul dintre principalii jucători de pe piaţa internaţională de profil,  a creat o alternativă pentru cei care visează la un ecran uriaş în sufragerie, iar ecranul 90 de inci se dovedește a fi prea mare.

Gama de televizoare Sharp a fost extinsă recent pentru a include noul televizor Aquos 3D LED cu un ecran de 80 de inci. Cu o lăţime de 186 cm şi înălţime de 111 cm, ofera utilizatorilor săi senzaţia de „cinema de acasă”.

Hands on ecranul 4K de la Sharp şi AQUOS LED LCD 90”. Producătorul japonez a inaugurat filiala din România

Un procesor dual-core şi o gamă largă de tunere (HDTV MPEG4 – DVB-S / S2 / C / T / T2) permit utilizatorilor să se bucure de cea mai bună calitate a televiziunii analogice, prin satelit, şi a celei digitale. Mai mult, standardul T2 este de asemenea disponibil, funcţional până acum numai în anumite țări europene. Prin urmare, chiar şi în cazul schimbării formei semnalului transmis în viitor, deţinătorii televizoarelor Aquos nu vor trebui să caute soluţii alternative.

Aquos LC-80LE657 folosește o tehnologie avansată de procesare a imaginii dezvoltată de Sharp, precum Active Motion 200 sau lumina de fundal LED, împreună cu un panou X-GEN, fabricate într-un depozit de top pentru LCD-uri din Sakai, Japonia. Ca rezultat, indiferent dacă alegeți 2D sau 3D, calitatea imaginii şi a culorilor vă vor impresiona.

Hands on: frigiderele şi combinele frigorifice cu tehnologie Plasmacluster Sharp

Noul televizor LED Aquos de 80 de inci dispune de funcţia de înregistrare PVR şi de pauza în timp real în memoria USB. Modelul 80LE657 este echipat, de asemenea,  cu un media player (prin USB) şi cu portalul de Internet AQUOS NET+ care permite utilizatorilor să folosească nu numai propriile fişiere, ci  şi resurse de pe Internet. Cel mai nou televizor Sharp permite utilizatorilor, de asemenea, să navigheze pe website-uri de socializare precum Facebook sau Twitter. Utilizarea acestui „gigant” este simplă şi convenabilă: cu un smartphone. Vizionarea filmelor pe dispozitive mobile este, de asemenea, posibilă.

Sharp 80LE657 este mai mult decât un televizor: este un ecran de o mărime impresionantă cu ajutorul căruia puteţi viziona fişiere video şi foto, puteţi asculta muzică, juca diferite jocuri, şi naviga pe Internet. Atunci când nu îl folosiţi pentru niciunul dintre aceste scopuri, puteţi porni modul de fundal, schimbându-vă televizorul într-un tablou virtual semnat Claude Monet sau Jean-François Millet – ori, pur şi simplu, într-o fotografie de familie.

Cinema la mine acasă!

Clasificat cu cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică: A++, Aquos 3D LED LE657 este și un model ecologic, fiind. Noul ecran Sharp este echipat cu un panou X-GEN pentru a asigura uzul eficient al luminii de fundal LED. Se stinge singur atunci când nu este utilizat, şi astfel, având în vedere mărimea sa, consumul este foarte scăzut: aproximativ 130 W.

‪Caracteristici principale ale modelului LC-80LE657E:

MĂRIMEA ECRANULUI DE 80 DE INCI (203 CM)

PANOU FULL HD X-GEN (1920 X 1080 X 3)

TUNER HD (DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2), MPEG2 / MPEG4 H.264

TELEVIZOR LCD CU LUMINĂ DE FUNDAL FULL LED

FUNCŢIE ACTIVE MOTION 200‪

ACCES LA INTERNET PRIN SERVICIUL AQUOS NET+

‪PLAYER MULTIMEDIA (PRIN REŢEA DLNA SAU MEMORIE USB)

FUNCŢIA USB TIMESHIFT + ŞI PVR CU PROGRAMARE UŞOARĂ ŞI ACCES LA MATERIALELE ÎNREGISTRATE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.