Pentru colecţia FW13 dedicată femeilor, Diesel a pornit de la principiile de bază. Readucând în prim-plan piesele cele mai de succes din ultimii doi...
3Pentru colecţia FW13 dedicată femeilor, Diesel a pornit de la principiile de bază. Readucând în prim-plan piesele cele mai de succes din ultimii doi ani, brandul intensifică feminitatea curajoasă a femeii Diesel, prin adăugarea de noi stiluri neaşteptate. Bazat pe aceeaşi credinţă, “I am who I am”, această colecţie este mai puternică decât oricând: de lux, dar relaxată şi plină de texturi inovative.

Prima temă a colecţiei este “Wild Camou”, iar culoarea semnătură este Brave Red, inspirată de clasicul logo Diesel al anilor ’80. Printul Camou este reprezentat pe jachete şi rochii. Uită-te la noua interpretare a jachetei duffle, în culori deschise, unde mânecile din piele adăugă contrast cu o atingere de ADN Diesel. Pantaloni tricotaţi, rochii şi fuste super-elastice sunt supuse aceluiaşi tratament Camou, precum şi tricotul jacquard şi jachetele de blană falsă roşii, vopsite în exces. Look-ul complet sălbatic Camou, în alb şi negru, a devenit un must.

Rochiile şi cămăşile albastru-închis devin o extensie cu influenţe denim a acestei prime teme.

Texturile “crack-o-dile” reprezintă cea de-a doua inspiraţie. Tranziţia către nuanţe de gri, negru şi mov-pop iernatice, strălucesc în întreaga colecţie.

Jachetele de lână tratate cu vopsea neagră se combină cu pantaloni din piele neagră sau din denim camou sălbatic.

Movul devine culoare “must”, folosită pentru tricotaje şi jachete din piele cu textură crack-o-dile.

Negrul și griul rămân trait d’union al colecţiei şi sunt accentuate de verdele strălucitor, uneori mixat cu violet pentru un efect unic rock.

Cămăşi din denim tencel vopsite în albastru închis, cu un tratament cu spray sau propuse în amestec din tencel cu buzunare frontale şi detalii western amuzante, care ies în evidenţă.

În ceea ce priveşte denimul 5 pocket, conceptul care conduce este “Mutation”.  Vorbim acum despre denimul care îşi schimbă aspectul, folosind multiple tehnologii de stratificare a culorii şi de colorare a materialului. Fie că este vorba despre imprimare cu ajutorul laserului, tratament de decolorare a materialului, noua tehnică de căptuşire sau noua generaţie de ţesături, expertiza Diesel, a fost în mod evident aplicată la această nouă evoluţie a denimului.

Modelul Skinzee apare în acest sezon ci o nouă versiune Skinzee Low, cu talie joasă.  Myboy este un alt model nou, slim, cu tratamente puternice, care sunt de obicei rezervate articolelor de îmbrăcăminte masculine. Iarna îşi face apariţia cu nuanţe închise de gri şi negru, combinate cu indigo şi căptuşeli spălate. Noile noastre texturi, sălbaticul Camou si crack-o-dile, îşi fac, de asemenea, apariţia în gama denimului.

In colecţia de genţi şi încălţăminte, abordarea Diesel este exprimată de nuanţe curajoase de roşu şi negru înfrumuseţate cu butoni în relief. Grafica cea mai picantă a sezonului este imprimeul leopard, disponibil în nailon gri închis şi roşu. Imprimeurile Camou sălbatice se regăsesc şi la încălţămintea sport, în timp ce materialul iconic din denim albastru cu butoni este utilizat pentru wedges si articole sport. Oferta de încălţăminte este puţin probabil să fie uitată, oferind femeii Diesel un sentiment de rocker. Cizmele din piele întoarsă scurte, în diferite variante de culori şi cizmele vintage Chelsea sunt elementele esenţiale din garderoba ei.

Curajoasă, creativă şi mereu surprinzătoare: aceasta este colecţia care dezvăluie esenţa femeii Diesel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.