Oftalmestet in parteneriat cu Fundatia Dr. Schmitzer si Uniunea Nationala a Artistilor din Romania organizeaza miercuri, 25 septembrie 2013, intre orele 18.00-20.00 vernisajul  a...

tablou_Anna Ravliuc copy copyOftalmestet in parteneriat cu Fundatia Dr. Schmitzer si Uniunea Nationala a Artistilor din Romania organizeaza miercuri, 25 septembrie 2013, intre orele 18.00-20.00 vernisajul  a doua expozitii de pictură pe pânză si portelan. In cadrul clinicii Oftalmestet din Calea Serban Voda, nr. 35A din Bucuresti vor expuneAnna Ravliuc, cu colectia de pictura pe panza „Ostrovul Sperantei”  si  Ana Wagner, cu colectia de pictura pe portelan  „Povestile Anei”.

Oftalmestet, business medical romanesc lansat in 2008 in urma unei investitii de 1 milion de euro, este unul din putinele centre de excelenta in oftalmologie din Romania.Clinica oftalmologica este deschisa de sotii Speranta si Gheorghe Schmitzersi pentru a aduce in Romania, pe langa ultimele tehnici de chirurgie a cataractei, si o supraspecializare a chirurgiei oftalmologice  si anume chirurgia oftalmologica plastica si reconstructiva.

Dr. Speranta Schmitzer, unul dintre fondatorii Oftalmestet, este primul medic oftalmolog din Romania care a primit oficial din partea MS competenta efectuarii de  operatii plastice palpebrale (in zona ochiului si a pleoapelor) si pana in prezent a realizat peste 5.000 de astfel de proceduri.

La 3 ani de la inaugurarea clinicii Oftalmestet, cei doi antreprenori au deschis Fundatia dr. Schmitzer cu scopul de afacilita persoanelor defavorizate din mediul rural accesul la un act medical de calitate. Astfel, fundatia ofera in mod gratuit consultaţii, prescriere şi realizare de ochelari, medicamente şi tratamente chirurgicale celor cu acces limitat la servicii medicale specializate cu ajutorul unei caravane dotate corespunzator.

„Prin Fundatia Dr. Schmitzer si clinica Oftalmestet ne implicamin organizarea si sustinerea acestui eveniment cultural pentru a evidentia catde important este sa vezi bine ceea ce vezi. Prin tehnicile medicale utilizate  aici in  tratamentele oftalmologice actul medical depaseste conventionalul si devine in sine o arta.”, declara Gheorghe Schmitzer, fondator al Fundatiei Dr. Schmitzer si director general Oftalmestet.

In cadrul vernisajului, vor fi expuse 33 de lucrari pe panza ale artistei Anna Ravliuc precum si o colectie de pictura pe portelan semnate de artista Ana Wagner. Expozitiile pot fi vizionate in perioada25 septembrie – 30 noiembrie 2013, in cadrul clinicii Oftalmestet.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.