Centrul Expozitional ROMEXPO organizeaza, in perioada 26 – 29 septembrie 2013, Expozitia Internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii – MODEXPO....
3Centrul Expozitional ROMEXPO organizeaza, in perioada 26 – 29 septembrie 2013, Expozitia Internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii – MODEXPO. Sute de modele de haine vor fi la dispozitia vizitatorilor, la preturi speciale.

In acest an, compania Milavitsa va asteapta la standul propriu. De peste 50 de ani Milavitsa produce lenjerie intima pentru femei, fiind unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Produsele companiei se vand cu succes in peste 25 de tari ale lumii si se diferentiaza prin calitatea inalta, design-ul original si viziunea inovativa.

Compania Milavitsa produce anual peste 21.000.000 de articole de lenjerie intima. In prezent exista peste 500 de magazine de firma in toata lumea.

Brand-urile Milavitsa, Alisee, Aveline si Hidalgo se bucura de un mare succes in randurile consumatorilor datorita calitatii si confortului.

In cadrul evenimentului MODEXPO 2013, Milavitsa vine sa va prezinte colectiile toamna-iarna 2013 si colectiile primului trimestru din 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.