A venit toamna și vrei să îți păstrezi vitalitatea și atitudinea încrezătoare din timpul zilelor însorite de vară? Activia Light te ajută să te...
Activia LightA venit toamna și vrei să îți păstrezi vitalitatea și atitudinea încrezătoare din timpul zilelor însorite de vară? Activia Light te ajută să te menții la înălțime, oferindu-ți exact ce îți dorești: o siluetă de invidiat și … pantofi stiletto de designer. În perioada 9 septembrie – 8 octombrie 2013, Activia, iaurtul care oferă cel mai bun raport calitate/preț de pe piața românească*, derulează  special pentru tine campania “0% grăsime, 100% stil” prin care poți câștiga o pereche de pantofi de designer pe zi.

Pentru a câștiga pantofii mult doriți, începe prin a te bucura de oricare din variantele Activia Light cu un gust savuros și care te ajută să îți menții silueta, 0% grăsime. Iaurturile Activia Light conțin fructe delicioase și sunt uşor de integrat într-o alimentaţie sănătoasă, fiind ideale pentru a fi consumate în orice moment al zilei, oriunde te afli.

Astfel, încearcă una dintre variantele Activia Light: Activia căpșuni light 0% de 150g, Activia cereale light 0% de 150g, Activia ananas light 0% de 150g, Activia light de băut zmeură de 250g sau Activia light de băut ananas și mandarine de 250g și pregătește-te să plutești deasupra tuturor!

Intră pe aplicația „0% grăsime, 100% stil” de pe pagina de Facebook Activia, alege-ți perechea de pantofi preferată și înscrie codul unic de pe oricare Activia Light. Poți câștiga zilnic, prin tragere la sorți, o pereche de pantofi stiletto de designer. Mai multe coduri introduse în aplicație, mai multe șanse de a câștiga pantofii pe care orice femeie și-i dorește.

Mai multe detalii despre promoție “0% grăsime, 100% stil” găsești pe pagina de Facebook Activia. 

* potrivit raportului Best Buy Award– România, 2013/2014

Compania DANONE PDPA România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţia de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate şi al alimentaţiei pentru bebeluşi. Grupul DANONE a înregistrat în 2012 vânzări de peste 20 miliarde EURO.

DANONE România este lider de piaţă în categoria produselor lactate proaspete, înregistrând în anul 2012 o cifră de afaceri de 506 milioane RON. Compania are în portofoliu peste 80 de referinţe de produs, produse în majoritate în fabrica din Bucureşti, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.