La inceputul lunii septembrie am notificat Consiliul de Administratie al Postei Romane privind decizia de a renunta la mandatul de Director al Sucursalei Servicii...
Octavian Badescu 5La inceputul lunii septembrie am notificat Consiliul de Administratie al Postei Romane privind decizia de a renunta la mandatul de Director al Sucursalei Servicii Express (PrioriPost) din cadrul CNPR si incepand de luni nu voi mai lucra la Posta Romana. Perioada petrecuta in companie a fost extrem de relevanta pentru mine, o experienta de exceptie.

Proiectul PrioriPost a fost o provocare profesionala extraordinara, pe care am acceptat-o cu entuziasm si din dorinta de a face performanta alaturi de toti cei implicati. Mai exact, mi-am dorit sa pun umarul la revitalizarea PrioriPost si implicit sa contribui la imbunatatirea situatiei Postei Romane in ansamblu.

S-au demarat anumite proiecte in linie cu ceea ce ar trebui sa reprezinte PrioriPost pe care le-am si comunicat in presa la momentul respectiv. Insa, fara a intra in acest email informativ prea mult in detalii, motivul plecarii il constituie faptul ca am ajuns la un punct la care exista si anumite diferente de viziune pe care le consider insa decisive pentru reusita proiectului si pentru atingerea tintelor angajate, fiind nevoit sa iau aceasta decizie.

Din perspectiva mea, cel putin divizia pe care am condus-o – PrioriPost – in demersul sau de revitalizare, nu isi mai permite rezolvari de compromis si jumatati de masura.

Nu comentez ratiunile sau motivatiile, inteleg si respect argumente sau puncte de vedere, indiferent daca le impartasesc sau nu. Ceea ce conteaza pana la urma este si realitatea faptului ca acele conditionalitati exprimate de la bun inceput in planul de management privind caile de urmat pentru atingerea obiectivelor, din diferite considerente independente de vointa mea, nu au putut fi transpuse in practica.

Prin urmare, am considerat ca decizia de a renunta la mandat este singura potrivita in acest context.

In opinia mea, cred ca in momentul in care realizezi ca masurile si obiectivele preconizate in planul de management nu pot fi implementate (indiferent de motive) si va fi implicit un impact pe rezultatele asumate, ca manager este corect sa reactionezi imediat si sa iei decizii in consecinta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.