HP România a organizat recent evenimentul anual New Product Introduction (NPI) pentru rețeaua de parteneri de distribuție și revânzare a produselor și soluțiilor companiei,...
HP20121109323HP România a organizat recent evenimentul anual New Product Introduction (NPI) pentru rețeaua de parteneri de distribuție și revânzare a produselor și soluțiilor companiei, eveniment care a reunit toată echipa de conducere a companiei și peste 200 dintre cei mai importanți colaboratori de business.

În cadrul întâlnirii, diviziile HP Printing and Personal Systems Group (PPS) și HP  Enterprise Group (EG) au prezentat cele mai recente inovații din portofoliu, acordând premii partenerilor alături de care compania a implementat proiecte de succes în acest an fiscal.

Evenimentul s-a concentrat în principal pe prezentări detaliate ale celor mai noi produse și soluții din portofoliu, workshop-uri, training-uri de produse și demonstrații live, compania și partenerii săi lucrând deja la strategiile de vânzare pentru anul fiscal următor. Astfel, invitații HP au aflat toate specificațiile tehnice și punctele de diferențiere ale celor mai noi game de echipamente de imprimare dedicate atât segmentului business, precum OfficeJet Pro X, LaserJet seria 800 și MFP Flow, cât și utilizatorilor finali, cum este noua serie HP DeskJet Ink Advantage. În același timp, partenerii HP s-au familiarizat și cu cele mai noi produse din seriile ProBook și Elite, inclusiv tableta Elite Pad și laptopul EliteBook Revolve, dar și cu laptopurile premium Spectre și noua serie ENVY, ce include modelele HP Envy 15/17, ENVY ROVE și ENVY 13 x2.

Dintre cele mai recente soluții prezentate de divizia HP Enterprise în cadrul evenimentului fac parte Moonshot, un nou tip de infrastructură de server, mult eficientizată datorită unui consum de energie cu 89% mai mic, diminuării spațiului fizic ocupat cu 80% și costurilor mai mici cu 77% în comparație cu serverele tradiționale, soluțiile 3PAR StoreServ 7450 Storage ce livrează peste 550.000 de operațiuni input/output pe secundă, precum și soluția HP StoreOnce Virtual Storage Appliance ce permite reducerea cu până la 65% a costurilor proceselor de backup din companii. Din prezentarea HP Enteprise Group nu a lipsit nici Lifetime Warranty 2.0, prin care HP îmbunătățește economia industriei de rețelistică, suita HP Data Privacy Services, care ajută clienții să îndeplinească cerințele legale de conformitate impuse de industrie, precum și o serie de inovații în materie de administrare a volumelor mari de date, sisteme de stocare și abordări de cloud care pot răspunde necesităților companiilor de orice dimensiune.

Echipa HP România a oferit, de asemenea, premii de recunoaștere acelor parteneri care au contribuit în mod activ la dezvoltarea industriei locale de tehnologie. Lista companiilor premiate include:

Best PPS Distributor: NETWORK ONE DISTRIBUTION

Best PPS Overall Performing Gold Partner: PRODUCTON

Best PPS Project Contributor Gold Partner: AMERILEX

Best PPS SMB Performing Gold Partner: BRINEL

Best PPS Overall Performing Preferred Partner: TOPTECH

Best PPS Project Contributor Preferred Partner: ELECTRO ORIZONT

Best PPS SMB Performing Preferred Partner: TULIP COMPUTERS

Best EG Distributor: GEMINI SP

Best EG Partner:

Gold: TREND

Silver: ASSECO

Bronze: CRESCENDO

Best SMB Partner: IOSS

Best Networking Business Developer: WI NOVATION

Best Start-up: Comparex

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.