Proiectul rezidențial Militari Residence, amplasat în vestul Bucureștiului, în apropiere de hipermarketul Metro, a necesitat până în prezent o investiție totală de aproximativ 73...
diamond ballroomProiectul rezidențial Militari Residence, amplasat în vestul Bucureștiului, în apropiere de hipermarketul Metro, a necesitat până în prezent o investiție totală de aproximativ 73 milioane de euro, fiind cea mai mare dezvoltare rezidențială privată realizată pe piața locală. Complexul include 4.000 de apartamente, piscine interioare și exterioare, terase, restaurante, cluburi spa&wellness, săli de evenimente, școală, grădiniță, magazine, cabinete medicale și parcuri.

Militari Residence a fost dezvoltat pe o suprafață totală de aproape 15 hectare și este locuit de peste 6.000 de persoane, în majoritate tineri sub 35 de ani. Construcția complexului tip All Inclusive a început în anul 2008 și până în prezent au fost finalizate 3.500 de apartamente. Alte 500 de apartamente se află curs de dezvoltare și urmează să fie livrate în toamna acestui an. Din cele 500 aflate în construcție, peste 250 sunt în stadiul de finalizare a finisajelor, fiind deja contractate.

Pe lângă cele 42 de blocuri, Militari Residence include aproximativ 4.000 mp de parcuri, 2.500 locuri de parcare amenajate, restaurante, piscine, terase, cluburi spa și wellness și săli de evenimente construite și administrate de dezvoltator. Locuitorii complexului nu plătesc taxe de mentenanță. De asemenea, în Militari Residence se regăsesc cabinete medicale, magazine, o școală și o grădiniță, construite de dezvoltator și operate de alți investitori.

Încă de la început, ne-am propus să dezvoltăm mai mult decât un simplu proiect de locuințe, Militari Residence fiind în prezent cel mai mare complex rezidențial All Inclusive. Investiția realizată până în acest moment este de circa 73 milioane de euro și a provenit din fonduri proprii, fiind susținută de vânzarea într-un ritm foarte bun a apartamentelor”

Radu Teleman, director de marketing în cadrul Militari Residence

Militari Residence are cel mai rapid ritm de vânzare din piața rezidențială, de aproximativ 60-80 apartamente pe lună. Prețurile pornesc de la 550 euro/mp util și includ TVA. În prezent, mai sunt disponibile pentru vânzare circa 250 de apartamente.

“Profilul clientului este în continuare reprezentat de cuplurile tinere, care își doresc să beneficieze de facilitățile complexului, de la săli de fitness și spa, la restaurante, școli și spații de joacă pentru copii și care se află în cautarea unei oferte corecte de preț, în acord cu puterea lor de cumpărare și beneficiile pe care le apreciază la un proiect rezidențial”, a adăugat directorul de marketing al Militari Residence.

Militari Residence este amplasat în zona de vest a Bucureștiului, în apropiere de hipermarketurile Metro și Auchan, cu acces facil către mijloacele de transport în comun, autobuzele 138 și 178 având stație chiar în incinta complexului.

Ansamblul include 42 de blocuri, care totalizează 4.000 de apartamente și cuprinde apartamente, Aqua Garden Militari Residence (piscine interiore și exterioare, terase, restaurante), Militari Residence Ballroom (5 săli pentru evenimente) și Club Spa Militari Residence și 4.000 mp de spații verzi. Proiectul dispune și de cabinete medicale, magazine, o școală și o grădiniță construite de dezvoltator și operate de alți investitori. Toate costurile de mentenanță sunt suportate de dezvoltator, inclusiv dezăpezirea pe timp de iarnă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.