Proiectele Bărbaţii SARTO şi Ghidul vestimentar SARTO, realizate de concept-boutique-ul masculin SARTO, au ajuns în acest an la cea de-a doua ediţie, evenimentul de...
Barbatii-SARTO-2013-mono (20)Proiectele Bărbaţii SARTO şi Ghidul vestimentar SARTO, realizate de concept-boutique-ul masculin SARTO, au ajuns în acest an la cea de-a doua ediţie, evenimentul de lansare având loc în cadrul Festivalului Enescu.

Astfel, evenimentul desfăşurat la Sala Palatului a reunit peste 200 de participanţi, printre care personalităţi din zona academică, culturală, politică, dar şi artistică sau sportivă. Invitaţii speciali ai serii au fost Principele Mihai de Laufenburg şi Eduardo Nino (Consulul Mexicului).

În cadrul evenimentului a fost prezentat în premieră clipul celei de-a doua ediţii a proiectului Bărbaţii SARTO, singurul din România dedicat culturii vestimentare masculine.

Fashion trends: Rebengiuc, pe scena Festivalului Enescu într-un costum SARTO

Aceasta a înregistrat şi o premieră importantă: prezenţa marelui actor Victor Rebengiuc şi a Alteţelor Sale, Principele Mihai de Laufenburg şi Principele Şerban Sturdza.

“Bărbaţii SARTO reprezintă un proiect de suflet pentru noi şi ne bucurăm să vedem cum creşte de la an la an. La această ediţie, pe lângă foarte mulţi bărbaţi bine îmbrăcaţi, au fost alături de noi şi personalităţi importante, iar prezenţa lor ne onorează şi ne dă speranţă în viitorul proiectului. În România sunt foarte mulţi bărbaţi cu adevărat atenţi la vestimentaţia lor, iar noi ne dorim să cultivam şi să sărbătorim acest lucru prin munca noastră de zi cu zi şi proiectele speciale, dedicate lor”, spune Alex Moise, membru fondator SARTO Made to Measure.

Odată cu clipul Bărbaţii SARTO a fost lansată şi cea de-a doua ediţie a Ghidului Vestimentar SARTO, dedicat de data aceasta ţinutelor de seară masculine. Ghidul este un reper pentru bărbaţii care vor să îmbrace perfect o ţinută Black Tie sau White Tie. Acesta va putea fi consultat permanent pe site-ul SARTO (http://www.sarto.ro/ghid-black-tie.php)

Barbaţii SARTO şi Ghidul vestimentar SARTO sunt doua proiecte originale dedicate bărbaţilor bine îmbrăcaţi din România. Aceştia sunt antreprenori, artişti, manageri, freelanceri sau chiar ambasadori, însă au în comun pasiunea pentru vestimentaţie şi un look mereu îngrijit, indiferent de ocazie.

SARTO este primul concept-boutique masculin din România, care integrează un serviciu profesionist de consiliere vestimentară cu stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură. SARTO propune un stil de viață, prin accentul pus pe consilierul personal și pe atitudinea care face diferența dintre un bărbat și un gentleman. Cei doi fondatori ai brandului SARTO made to measure au acumulat experienţă în consilierea vestimentară masculină, atât din pasiune şi studiu propriu, cât şi din stagiile de de pregătire efectuate în Italia la renumite case de creaţie vestimentară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.