Coilprofil, divizia română a producătorului belgian specializat în tablă cutată, profile galvanizate, piese de finisaj și elemente de izolație, aniversează 10 ani de la...
tigla metalica Metigla 1Coilprofil, divizia română a producătorului belgian specializat în tablă cutată, profile galvanizate, piese de finisaj și elemente de izolație, aniversează 10 ani de la lansarea pe piața românească a țiglei metalice Metigla.

În ultimul deceniu, de la fabrica din Ceptura, județul Prahova au fost livrați peste 2,5 mil. mp de țiglă metalică, care au acoperit aproximativ 13.000 de case, 70% dintre acestea fiind renovări și 30% construcții noi. Țigla metalică alături de accesoriile necesare sistemului complet de acoperiș reprezintă 26% din capacitatea totală de producție a unității, restul fiind reprezentat de producția de sisteme metalice (50%) și de producția sistemului pluvial (24%).

Liviu Mistodinis 1De circa cinci ani, pe piața învelitorilor metalice nu mai vorbim de sezonalitate, întrucât românii aleg să investească în acoperiș în orice anotimp, decizia de cumpărare fiind luată după o analiză mai atentă a prețurilor și fără a se face rabat de la calitatea produsului, cu precădere când vorbim despre o investiție pe termen lung. Coilprofil urmează aceste două direcții importante pentru clienți și continuă să le dezvolte continuu, prin îmbogățirea constantă a portofoliului de produse și prin campanii de marketing”

Liviu Mistodinis, director general Coilprofil

Bugetul mediu pe care un client îl alocă în prezent pentru materialele necesare acoperirii locuinței este de 12.000 lei, pentru o suprafață medie de 180 mp. Din punct de vedere cromatic, românii aleg acoperișul în nuanțele tradiționale ale pământului (gri închis, cărămiziu, roșu cărămiziu, maro închis), în funcție de ansamblul curții și designul fiecărei case.

Cu ocazia aniversării, Coilprofil desfășoară în perioada 20 septembrie – 20 noiembrie 2013, Campania De zece ani te acoperă, acum vino și descoperă!”, prin care urmărește să răsplătească cumpărătorii Metigla. Astfel, clienții Coilprofil vor profita timp de două luni de o reducere de 20% din prețul afișat la raft la țigla metalică Metigla la toți distribuitorii și, în plus, se pot înscrie și în tombola cu premiul cel mare – o croazieră de lux pentru 2 persoane la Marea Mediterană.

Apreciat pentru conținutul ridicat de zinc (275g/mp) care îi asigură o rezistență foarte bună, produsul Metigla are o durată medie de viață de 50 de ani și oferă garanție de 10 ani. În ultimii ani, portofoliul cromatic Metigla s-a îmbogățit, iar acum produsul este disponibil într-o varietate de 20 de culori – 13 lucioase și 7 mate.

Coilprofil este divizia din România a firmei belgiene cu același nume. Cu o fabrică de sisteme metalice construită în 2001 pe o suprafață de 12 hectare la Ceptura, județul Prahova, compania produce țiglă metalică – Metigla, sisteme pluviale – Metidro și sisteme metalice – Metindu cu ajutorul unor utilaje și tehnologii de ultimă generație. Investiția în fabrică s-a desfășurat în mai multe etape, compania crescând de la an la an și reușind astfel o dezvoltare sănătoasă, adecvată. Coilprofil propune mediului românesc un exemplu de business bazat pe valori recognoscibile: calitate, încredere, parteneriat.

Produsele Coilprofil sunt comercializate prin distribuitori și constructori în țară și ajung și pe piețele externe, în țări ca Belgia, Algeria, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria. În România, Coilprofil a obținut în 2012 o cifră de afaceri de 8,6 milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.