În armonie cu energia interioară, ne dorim să ne păstrăm cât mai mult tinerețea și aspectul sănătos al tenului. Însă, odată cu trecerea anilor,...
ASLAVITAL Lift Instant - Crema lift ultra activa (1) (Small)În armonie cu energia interioară, ne dorim să ne păstrăm cât mai mult tinerețea și aspectul sănătos al tenului. Însă, odată cu trecerea anilor, pielea își poate pierde din luminozitate și elasticitate. Farmec vine în ajutorul femeilor cu gama ASLAVITAL Lift Instant, care poate reface în cel mai scurt timp tonusul pielii, redându-i vioiciunea și prospețimea.

ASLAVITAL Lift Instant este prima serie de produse din România ce conține Complexul Argilă-Gatuline, care acționeză în profunzime la nivelul tenului pentru un efect vizibil de întinerire încă de la primele utilizări. Astfel, Gatuline Expression, un extract natural din planta Acmella Oleraceea, ajută la decrisparea instantanee a pielii și la blocarea contracțiilor spontane ale mușchilor feței pentru a reduce ridurile chiar din prima zi de aplicare.

Beauty trends: Gerovital, cel mai puternic brand românesc de îngrijire

În plus, datorită conținutului bogat în minerale, argila contribuie la regenerarea, calmarea și remineralizarea oricărui tip de ten. Produsele din gama ASLAVITAL Lift Instant mai conțin și extractul de Boswellia Serrata, care are rolul a completa efectul de întinerire a pielii prin eliminarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi, activarea circulației sangvine și efectul puternic antiinflamator.

Gama ASLAVITAL Lift Instant include trei produse inovatoare, hipoalergenice și fără parabeni, special create pentru a lucra împreună la ameliorarea ridurilor în 10 zile de la prima utilizare:

Crema Lift Ultra-Activă conține o combinație unică de extracte și ingrediente naturale cu proprietăți antirid, care măresc elasticitatea pielii, regenerează și hidratează intens tenul matur. Extractul Gatuline Expressions, acidul ferulic și vitaminele A și E reduc liniile fine, ridurile, spoturile pigmentare și efectele nocive ale radiațiilor UV. Fito-hormonii vegetali stimulează procesele de regenerare celulară, în timp ce uleiurile naturale (untul de shea, uleiul de soia și squalane), argila, vitaminele și principiile active naturale contribuie împreună la emolierea și hidratarea pielii.

Crema Lift Intensiv – Contur ochi și buze combate eficient cearcănele și pungile de sub ochi, având un efect vizibil de netezire a ridurilor după numai o zi de aplicare. Crema Lift Intensiv protejează și hidratează buzele și zonelor din jurul ochilor, contribuind eficient la regenerarea celulară a acestora.

Serul Tratament Antirid este un gel fluid inovator, special conceput pentru tratamentul intensiv al feței și al zonelor mai expuse apariției ridurilor sau a semnelor de îmbătrânire. Acțiunea complexul Gatuline-Argilă, care oferă un efect decrispant instant și are proprietăți unice antirid, este potențată de acidul hialuronic și milicapsulele cu vitamina E. Împreună, acestea mențin gradul de hidratare al pielii, au proprietăți antioxidante, protejează împotriva radiațiilor UV și contribuie la atenuarea și amelioararea ridurilor după numai 10 zile de la utilizarea serului.

Produsele se pot achiziționa din farmacii, supermarketuri, hipermarketuri, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.