Compania de logistică, transporturi şi comisionare vamală Wim Bosman România, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a finalizat primele 6 luni ale anului în curs...
Emil Ion1Compania de logistică, transporturi şi comisionare vamală Wim Bosman România, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a finalizat primele 6 luni ale anului în curs cu afaceri de 27,3 milioane lei, în creştere cu circa 19% faţă de perioada similară a lui 2012. Wim Bosman România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de logistică, transporturi şi comisionare vamală, a finalizat primul semestru al anului cu un profit de circa 860.000 lei.

Principalele motoare care au condus la creşterea business-ului Wim Bosman România din primele 6 luni ale anului au fost atât atragerea de noi clienţi în portofoliu, cât şi investiţiile realizate în vederea diversificării serviciilor oferite clienţilor existenţi.

Rezultatele  înregistrate în primul semestru al anului nu sunt o surpriză pentru noi, ci rezultatul efortului constant şi susţinut al Wim Bosman România de a oferi cele mai bune soluţii şi servicii cu valoare adăugată clienţilor cu care lucrează, fie că vorbim de cei cu istorie sau de cei noi. Bineinţeles, performanţa din primul semestru ne întăreşte convingerea că până la finalul anului ne vom îndeplini toate obiectivele setate pentru 2013”

Emil Ion, Managing Director Wim Bosman

Până la finalul anului, Wim Bosman România estimează o cifră de afaceri de peste 45,5 milioane lei, în creştere cu 10% faţă de cea raportată în 2012.

În primul trimestru al anului, compania a raportat o cifră de afaceri de peste 10 milioane lei, cu circa 8% mai mare faţă de primele trei luni ale lui 2012, când înregistrase afaceri de 9,3 milioane lei.

Companie cu acţionariat româno-olandez, Wim Bosman România este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de transport şi logistică. Susţinută de o puternică reţea de distribuţie, Wim Bosman oferă soluţii integrate de depozitare, transport şi distribuţie, specifice fiecărui client în parte.

Compania face parte din grupul olandez Wim Bosman, companie cu prezenţă internaţională, activă cu 23 de divizii în nouă ţări şi o cifră de afaceri anuală de peste 250 milioane euro. Începând cu 2011, Wim Bosman a devenit subsidiara din Europa a Mainfreight, grup logistic prezent în Oceania, Asia, USA şi Europa prin 221 filiale, peste 5.200 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de 950 milioane euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.