Avicarvil, companie parte a grupului de firme Carmistin sprijină copiii angajaților Oltchim, oferindu-le pachete cu rechizite școlare. Joi, 19 septembrie, de la ora 12,...
Iustin Paraschiv si Daniel Constantin la Mizil (1)Avicarvil, companie parte a grupului de firme Carmistin sprijină copiii angajaților Oltchim, oferindu-le pachete cu rechizite școlare. Joi, 19 septembrie, de la ora 12, pe  platforma chimică din fața Pavilionului Central Oltchim, reprezentanții companiei Avicarvil şi brandul LaProvincia vor dărui elevilor, pachete cu rechizite  în semn de solidaritate pentru a-i sprijini în activitatea școlară și pentru a le da o rază de speranță.

Ținând cont de situația în care se găsesc angajații Oltchim la acest moment, cu salarii restante și disponibilizări masive, compania prin programul ”Copiii sunt speranța și bucuria noastră!” își dorește să vină în sprijinul lor prin donarea a peste 400 pachete de rechizite școlare. Acestea trebuie să ajungă la copiii angajaţilor Oltchim din clasele 1-4.

De ani buni, ne-am implicat în proiecte care sprijină copiii și mai ales dezvoltarea lor în instituțiile educaționale. Ne-am dorit să demarăm campania Copiii sunt speranța și bucuria noastră!, dat fiind politica noastră de asumare a responsabilității sociale dar și contextul actual, când angajații Oltchim trec prin situaţii extreme de dificile. În acest sens, am vrut să-i sprijinim pe copiii acestora și să le oferim posibilitatea de a merge la școală complet echipați, cu toate rechizitele necesare pentru un nou an de studiu. Noi credem că doar investind în tânăra generație, comunitatea noastră va reuși să se dezvolte armonios și să prospere”

Iustin Paraschiv, proprietarul grupului Carmistin

Acest demers trebuie  înţeles prin prisma faptului că Avicarvil, ca producător local nu este un simplu producător, ci se implică în dezvoltarea comunității locale din judeţului Vâlcea. Susţinerea tinerei generaţii prin încurajarea copiiilor să urmeze cursurile școlii este un act în acest sens.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.