NVIDIA a anunțat Tegra Note, o platformă completă dedicată tabletelor, proiectată de NVIDIA și distribuită de partenerii noștri. Noua platformă este construită în jurul experienței...
TegraNote_front_cNVIDIA a anunțat Tegra Note, o platformă completă dedicată tabletelor, proiectată de NVIDIA și distribuită de partenerii noștri. Noua platformă este construită în jurul experienței NVIDIA, de la hardware și software (chiar și actualizările OTA – Over The Air), până la design-ul industrial, accesorii și rețeaua de parteneri din industria dezvoltării de jocuri.

Platforma promovează abilitățile partenerilor noștri, astfel încât aceștia pot oferi tablete inovatoare și moderne, la prețuri pe care nu le-ar fi putut oferi pe cont propriu. În schimb, NVIDIA primește acces la expertiza regională în vânzări și distribuție a acestora.

Platforma are un preț recomandat de retail de 199 dolari. Astfel, un public mai numeros va avea acces la experiența noilor tehnologii, prin Tegra Note, care folosește sistemul de operare Android.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.