Modelele clasice de genţi rămân în topul preferinţelor româncelor indiferent de sezon, potrivit Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi...
geanta+rucsac 99.99 leiModelele clasice de genţi rămân în topul preferinţelor româncelor indiferent de sezon, potrivit Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România. „Marea majoritate a clientelor noastre îşi achiziţionează modele de genţi încăpătoare şi foarte bine compartimentate, culorile cel mai des alese în acest sezon fiind maro-ul, negrul sau bleumarin-ul”, a declarat Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

În ceea ce priveşte tendinţele de sezon, reprezentanta companiei a dezvăluit că accentele metalice, vintage şi mosaic prints, alături de genţile clasice sunt alegerea stiliştilor pentru această toamnă. De asemenea, printre principalele modele de genţi care se regăsesc în colecţiile din acest sezon se numără Satchel bag, Crossover bag, Cocktail bag, Tote bag, Evening bags sau Shopping bag.

Când vine vorba despre bugetul pe care româncele îl alocă pentru achiziţionarea unei genţi, acestea plătesc, în medie, 120 de lei, preţul variind în funcţie de modelul, unicitatea şi materialul din care este confecţionată aceasta.

Cum să alegi geanta potrivită

„În general, alegerea unei genţi poate fi destul de dificilă, însă, dacă se ţine cont de câteva considerente de bază, precum tendinţele de sezon, ocaziile speciale la care se vor purta, spaţiul de depozitare de care au nevoie şi ţinuta cu care doresc să o asorteze, clientele noastre îşi pot achiziţiona geanta potrivită fără prea multă risipă de timp”, a adăugat reprezentanta companiei.

Aceasta a subliniat că un alt criteriu de achiziţie al genţilor este reprezentat şi de personalitatea şi de stilul de viaţă al fiecărei cliente în parte. Astfel, femeile care au un stil vestimentar clasic pot opta pentru genţile office, clasice sau smart casual, cele cu un stil mai romantic pentru unele cu imprimeuri florare, pline de feminitate, în timp ce, pentru cele cu un stil mai extravagant, genţile cu imprimeuri de tip animal print, snakeskin, sau cele cu accente metalice reprezintă alegerea potrivită.

Noua colecţie Meli Melo Paris prezentă în magazine pune la dispoziţia clientelor o gamă variată de genţi, de diferite modele, culori şi materiale, adaptate oricărui stil vestimentar.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.