Managerii români și străini mai pot profita până la data de 30 septembrie 2013 de înscrierea la bursele parțiale de până la 15.000 de...
WU WIENManagerii români și străini mai pot profita până la data de 30 septembrie 2013 de înscrierea la bursele parțiale de până la 15.000 de euro, pentru programul part-time WU Executive MBA. Desfășurat la București, programul educațional este oferit de cea mai mare universitate de profil din Europa – WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business.

EMBA Bucharest este clasat ca cel mai internațional program educațional de acest tip de pe piață[1], fiind evaluat în funcție de criterii precum reputația profesorilor, universitățile la care predau aceștia – Thunderbird School of Global Management – USA, Carlson School of Management – USA etc. – și cele două rezidențiate internaționale din cadrul programului, în Austria și USA. La acestea se adaugă și materialele folosite la cursuri, suportul tehnic pus la dispoziția cursanților (ex: tabletă de ultimă generație), accesul on-line la biblioteca Universității de Economie și Afaceri din Viena, precum și exclusivitatea studiilor de caz internaționale folosite în cadrul modulelor.

Managerii interesați de bursa de studii au șansa să primească până la 15.000 de euro din valoarea  totală a programului – 35.000 de euro. Valoarea fiecărei burse va fi stabilită în funcție de calitatea aplicațiilor depuse de candidați și va fi evaluată de o comisie alcătuită din profesori care predau în cadrul programului.

Schlegelmilch_BodoAm lansat în luna iunie invitația managerilor români și străini la bursele parțiale oferite pentru programul de top EMBA, iar componența grupei din acest an este aproape de final. Ne-au acordat încredere profesioniști români din domenii precum IT, financiar-bancar, dar și din domenii mai puțin prezente în anii trecuți, cum ar fi publicitate sau turism. WU Executive Academy promite o experiență educațională și personală de top, programul de EMBA fiind adaptat la cele mai noi schimbări din mediul de afaceri și tehnologic, sub îndrumarea exclusivă unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universităţi internaţionale”

Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy

EMBA se adresează managerilor cu o experiență de minim 5 ani în domeniu, care au înregistrat un progres solid în carieră și care, ghidați de ambiție și motivație, au viziuni clare asupra carierei. Programul va începe pe 14 noiembrie 2013 și se va desfășura pe parcursul a 14 luni, cursurile având loc în București, în regim part-time.

Înscrierea constă în transmiterea unui set de documente în limba engleză (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricolaăcu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recentă, copie a pașaportului), ulterior având loc un interviu cu fiecare candidat.

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de către AMBA (Association of MBAs) și este prezent pe piața românească din 2006.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și este acreditată EQUIS. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputație excepţională în calitate de furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, devenind, în ultimii ani, unul dintre principalii furnizori de educație in Europa Centrala și de Est.


[1]In anuarul TOP MBA 2013 intocmit de Ziarul Financiar

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.