Transforma-ti textura parului cu noua linie de produse LuxeOil de la System Professional. Il vei simti mai neted, usor si matasos la atingere. Produsele...

SP LuxeOil lineTransforma-ti textura parului cu noua linie de produse LuxeOil de la System Professional. Il vei simti mai neted, usor si matasos la atingere.

Produsele LuxeOil nu incarca parul. In schimb il hidrateaza si il hranesc, trasformandu-l de la interior spre exterior. Contin un mix cu rol reparator ce include keratina, un sistem de constructie al structurii firului de par si trei uleiuri pretioas. Ulei de migdale cunoscut pentru proprietatile sale de hidratare, ulei de jojoba recunoscut pentru virtutile cosmetice si ulei de argan, faimos pentru calitatile nutritive.

Gama LuxeOil de la System Professional iti ofera „instrumentele” pentru un sanatos si frumos.

Curata si hraneste parul cu ajutorul Keratin Protection Shampoo. Produsul protejeaza si ofera si o miscare usoara.

Trateaza si protejeaza folosind Keratin Restore Mask. Beneficiezi de ingrijire intensiva datorita uleiurilor hranitoare ce reconstruiesc fibra parului. Iti vei simti parul matasos la atingere. Va fi de pana la trei ori mai moale decat inainte de tratament.

Netezeste si hidrateaza cu Keratin Boost Essence. Ofera finisare si stralucire cu Light Oil Keratin Protection Spray. Acesta lasa parul hranit si stralucitor. Totodata, protejeaza impotriva razelor UV si efectelor caldurii.

Gama de produse este completata si de doua servicii in salon –Intense Keratin Restore Service siExpress Keratin Restore Service.

„Gama LuxeOil inseamna transformare aproape instantanee pentru textura parului, oferindu-i acestuia un aspect neted si matasos, de par pe care iti doresti sa il atingi”spune Patrick Cameron, ambasadorul System Professional.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.