Genius lansează Energy Mouse, un maus ingenios care combină funcţia de  încărcător portabil cu cea de maus. Astfel, dispozitivul folosit pentru nagivarea pe Internet...

Energy Mouse+smartphoneGenius lansează Energy Mouse, un maus ingenios care combină funcţia de  încărcător portabil cu cea de maus. Astfel, dispozitivul folosit pentru nagivarea pe Internet devine perfect și pentru încărcarea smartphone-ului oricând, oriunde. Energy Mouse combină un maus cu rezoluție de 1200 dpi cu un încărcător portabil de 2700 mAh. Mausul are încorporată o baterie Li-polymer pentru un control excelent al încărcării şi patru lumini LED pentru a arăta capacitatea bateriei, dar şi starea încărcării.

Pentru că are grijă de ambele funcții, nu trebuie să vă faceţi griji că încărcătorul va folosi toată bateria deoarece există o rezervă specială dedicată doar folosirii mausului.

Tehnologia bi-direcţională de 2,4GHz elimină interferenţele și asigură funcţionarea de la o distanţă de până la 10 metri față de dispozitivul la care este conectat.

Funcţia 2-în-1 economiseşte spaţiu de stocare într-o călătorie făcând Energy Mouse-ul alegerea perfectă când sunteţi gata de plecare. Poate fi achiziționat într-o gamă variată de culori: albastru  metalic, roşu metalic, argintiu sau roz.

Caracteristici:

  • Cablu Micro USB pentru încărcarea smartphone-urilor
  • Bateria Li-polymer de 2700 mAh funcţionează ca un încărcător portabil
  • 4 lumini Led pentru a indica starea încărcării
  • Baterie de rezervă doar pentru operaţiunile mausului
  • Funcţia 2-în-1 economiseşte spaţiu

 Energy Mouse este disponibil în magazine la prețul recomandat de 109 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.