Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români, Victor Rebengiuc , a debutat sâmbătă, 7 septembrie, ca narator alături de Corul şi Orchestra Filarmonicii “George...
Corul si Orchestra Filarmonicii George Enescu - Andrei Gîndac_35Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români, Victor Rebengiuc , a debutat sâmbătă, 7 septembrie, ca narator alături de Corul şi Orchestra Filarmonicii “George Enescu”, sub bagheta cunoscutului dirijor Leo Hussain.

În timpul spectacolului Victor Rebengiuc  a purtat un costum creat special pentru acest eveniment de către SARTO Made to Measure.

’’Haina nu-l face pe om, e adevarat, dar şi daca te uiţi la vechiul meu smoking, o sa vezi că-l face. Costumul cu care am urcat pe scena de la Enescu este cel mai frumos pe care îl am, clasic şi confortabil. Nu-mi vine sa mă mai îmbrac în altceva şi aşa colorat pe interior cum este, pot să-l port pe ambele feţe’’, a glumit maestrul Victor Rebengiuc.

Costumul purtat de Victor Rebengiuc  a fost creat în funcţie de dorinţele sale, pentru a se adapta perfect rolului de pe scena Festivalului Enescu, dându-i în acelaşi timp libertate de mişcare şi implicare în acţiune.

Costumul de culoare bleumarin a fost creat din stofă de lână Vitale Barberis Canonico Super 140 S şi la cererea marelui actor a avut o captuşeală înflorată. Ţinuta a fost completată cu o camaşă albă cu nasturi cu piatră neagră şi un papion clasic negru. După show-ul de la Sala Palatului, Victor Rebengiuc  a continuat seria debuturilor cu o participare în exclusivitate la clipul creat pentru evenimentul Bărbaţii SARTO 2013, un concept original SARTO Made to Measure.

Alături de Victor Rebengiuc  au purtat costume made to measure şi cei 20 de membri ai echipei de organizare a Festivalului George Enescu.

Pe lângă ţinutele oferite lui Victor Rebengiuc şi echipei festivalului, parteneriatul dintre cele două branduri continuă cu o ediţie specială a evenimentului Bărbaţii SARTO şi o serie de sfaturi de stil masculine oferite de specialiştii concept-boutique-ului masculin.

SARTO este primul concept-boutique masculin din România, care integrează un serviciu profesionist de consiliere vestimentară cu stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură. SARTO propune un stil de viață, prin accentul pus pe consilierul personal și pe atitudinea care face diferența dintre un bărbat și un gentleman. Alex Moise și Alex Drăgan, cei doi fondatori ai brandului SARTO made to measure, au acumulat experienţă în consilierea vestimentară masculină, atât din pasiune şi studiu propriu, cât şi din stagiile de de pregătire efectuate în Italia la renumite case de creaţie vestimentară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.