Începând cu data de 16 septembrie 2013, Adunarea Generală a Acţionarilor Credit Europe Bank România, una dintre cele mai importante de pe piaţa financiară...
Yakup CilÎncepând cu data de 16 septembrie 2013, Adunarea Generală a Acţionarilor Credit Europe Bank România, una dintre cele mai importante de pe piaţa financiară locală, a aprobat nominalizarea lui Yakup Cil pentru funcţia de preşedinte al băncii şi preşedinte al Consiliului de Administraţie. Acesta a ocupat anterior poziţia de vicepreşedinte al băncii.

Schimbările în structura organizatorică aprobate de către Adunarea Generală a Acţionarilor vor fi trimise pentru aprobare către Banca Naţională a României, urmând ca noul preşedinte să îşi preia atribuţiile după finalizarea procedurilor de acreditare ale BNR.

Yakup Cil face parte din conducerea executivă din 2011 când a fost numit director al Diviziei Corporate, fiind ulterior confirmat ca vicepreşedinte al băncii. Înainte de a se alătura Credit Europe Bank România, Cil a ocupat timp de cinci ani funcţia de director şi apoi vicepreşedinte asociat al Diviziei Corporate în cadrul Credit Europe Bank Rusia. În cadrul CEB Rusia a jucat un rol important în dezvoltarea operaţiunilor bancare corporate şi a centrelor regionale ale băncii.

Yakup Cil a absolvit Facultatea de Economie şi Ştiinte Administrative în cadrul Universităţii Tehnice din Ankara.

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală.  Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank România. În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.