Apple si Burberry au anuntat ca smart-phone-ul iPhone 5s este folosit pentru a capta si impartasi fotografii si continut video, inainte, in timpul si...
burberry-uses-iphone-5sApple si Burberry au anuntat ca smart-phone-ul iPhone 5s este folosit pentru a capta si impartasi fotografii si continut video, inainte, in timpul si dupa prezentarea colectiei de primavara/vara Burberry Prorsum, din 16 septembrie, la Londra. Folosind noua camera iSight® a telefonului iPhone 5s, Burberry a realizat fotografii si clipuri video, high-quality cu tinutele prezentate pe podium, machiajul fotomodelelor, detalii de produs si momente din culise.

Colaborarea exprima modul in care casa de moda britanica isi implica consumatorii de moda in experienta show-ului. “Cu iPhone 5s este si mai usor sa realizezi fotografii exceptionale. Este cea mai populara camera a momentului”, a spus Greg Joswiak, vice presedinte pentru marketingul produselor Apple, iPhone & iOS. “Suntem entuziasmati de fotografiile si continutul video HD realizat de Burberry cu incredibila camera  iSight.”

“Aceasta colaborare celebreaza pasiunea comuna pentru design, realizarea unor obiecte frumoase, impartasirea emotiilor si experientelor prin intermediul tehnologiei”, a declarat Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer.

Prin intermediul fotografiilor si a continutului video, realizat cu noul iPhone 5s, disponibile pe www.burberry.com, dar si pe platformele social media, consumatorii de moda au putut experimenta atmosfera show-ului de moda de luni, 16 septembrie.

Noul iPhone 5s este disponibil in nuante de auriu, argintiu sau gri, la preturi incepand cu 199$ pana la 399$ (In SUA). iPhone 5s va fi comercializat pe Apple Online Store (www.apple.com) si alte magazine autorizate. Din 20 septembrie, iPhone 5s va putea fi cumparat din tari precum, SUA, Australia, Canada, China, Franta, Germania, Japonia, Singapore, Marea Britanie, Hong Kong si Puerto Rico.

Burberry este liderul in domeniul digital pe piata brand-urilor de lux.  Infiintat in 1856, la Londra brand-ul este listat la London Stock Exchange. In Bucuresti, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana, nr 4.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.