Lookul saptamanii – 3 – : New Funky Fashion by Stefan Musca Lookul saptamanii – 3 – : New Funky Fashion by Stefan Musca
Tinuta prezentata in aceasta saptamana de designerul Stefan Musca este compusa din: rochie gri asimetrica si geaca de piele accesorizata cu detalii metalice! Culorile... Lookul saptamanii – 3 – : New Funky Fashion by Stefan Musca
poza 2Tinuta prezentata in aceasta saptamana de designerul Stefan Musca este compusa din: rochie gri asimetrica si geaca de piele accesorizata cu detalii metalice!

Culorile neutre sunt la mare cautare sezonul acesta fiind preferatele designerilor. Noi iti propunem o rochie gri realizata din bumbac, croita asimetric si deconstructivist. Partea din fata este mai scurta iar la nivelul gatului este taiata decorativ. Rochia este accesorizata cu insertii liniare de paiete gri daca dau un plus de feminitate tinutei.

poza1

Geaca de piele cu croiala slim care accentueaza frumos corpul. Un design futurist si atent decorat la nivelul umerilor cu inserti metalice si lant. O geaca care reuseste sa faca orice tinuta una stylish si in tendinte. Perfecta pentru o tinuta de club sau chiar si ziua se asorteaza perfect cu o tinuta simpla unde ea devine piesa principala.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.