Logitech, lider mondial în dezvoltarea de echipamente periferice, va prezenta pentru prima oară în România mouse-ul de gaming G602, cel mai performant din portofoliul...
Logitech_G602_1Logitech, lider mondial în dezvoltarea de echipamente periferice, va prezenta pentru prima oară în România mouse-ul de gaming G602, cel mai performant din portofoliul companiei.

Astfel, ţara noastră se numără printre primele în care mouse-ul va fi prezentat oficial, după premiera de la IFA 2013, eveniment ce a avut loc la Berlin în perioada 6-11 septembrie. Modelul va putea fi văzut weekend-ul acesta (14-15 septembrie) la Dreamhack, unul dintre cele mai importante evenimente globale dedicate gamerilor, care va avea loc la Sala Polivalentă.

Vedeta de la standul Logitech, mouse-ul G602, face parte din Seria G, destinată gamerilor profestioniști. Mouse-ul wireless oferă o autonomie fără precedent, tehnologii avansate ce cresc acuratețea senzorului, precum și o rezistență sporită pentru condițiile de utilizare din timpul partidelor de joc.

G602 promite să schimbe fața gaming-ului competitiv, prin funcționalitățile unice integrate în noul model. Mouse-ul oferă un avantaj semnificativ prin durata de viață a bateriei, extinsă de până la 8 ori față de modelele de gaming obișnuite: de 250 de ore în modul Performance (gaming) și de peste 1400 de ore în modul Endurance (normal), pentru partide de joc fără întreruperi.

Noul mouse din Seria G elimină complet lag-ul prin intermediul unei conexiuni wireless de 2,4 GHz, cu o rată de raport de 2 milisecunde. G602 folosește un nanoreceiver USB dedicat, pentru a beneficia de întreaga lățime de bandă oferită de acesta.

Conceput pentru a face față agresiunilor din timpul unei sesiuni de gaming, G602 integrează switch-uri mecanice evaluate la o durată de viață de 20 milioane de click-uri. Pentru că precizia este un element cheie, mouse-ul este echipat cu tehnologia exclusivă Delta Zero, ce crește acuratețea senzorului de 2500 DPI.

Fiecare gamer are un stil de joc unic; de aceea, Logitech G602 include 11 butoane programabile, pentru a răspunde rapid comenzilor care, în mod obișnuit, ar trebui accesate prin intermediul unui meniu. Butoanele pot fi setate cu ajutorul pachetului Logitech Gaming Software.

Pentru a răsplăti pasionații de gaming, tot la standul Logitech din cadrul evenimentului, compania va oferi primilor vizitatori vouchere de reducere de 30% la produsele sale, disponibile în magazinul online PC Garage.

De asemenea, vizitând standul companiei, participanții vor putea face cunoștință cu membrii echipei NextPlease! Gaming, care vor oferi sfaturi profesioniste pentru gaming la cel mai înalt nivel. Cei mai curajoși dintre vizitatori se vor putea întrece în partide de joc pe durata întregului weekend, pentru a câștiga produse Logitech din Seria G.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.