Producătorul de electronice Sony, una dintre principalele companii de tehnologie video, audio şi comunicaţii la nivel internaţional, lansează noua serie Sony Walkman WH, care...
Sony Walkman_WH303Producătorul de electronice Sony, una dintre principalele companii de tehnologie video, audio şi comunicaţii la nivel internaţional, lansează noua serie Sony Walkman WH, care încorporează tehnologii de ultimă oră, de la boxe, căști și music player digital, într-un singur produs wireless cu design inovator.

Puteţi asculta muzica preferată fără să vă mai încurcaţi în cabluri, şi să vă creaţi propriul câmp audio printr-o simplă atingere a boxelor încorporate.

Noua serie Sony Walkman WH oferă calitatea sunetului specifică Sony. Noile modele Walkman NWZ-WH505 și NWZ-WH303 vor reda cu o acuratețe ridicată fiecare notă a melodiilor. Puteţi alege din modurile de sunet presetate, sau setează un mod personalizat.

Atunci când vreţi să vă bucuraţi de muzică afară, dar să nu vă izolaţi complet de sunetul străzii, tot ce trebuie să faceţi este să puneţi walkman-ul după gât și să activaţi, dintr-o singură atingere, sunetul surround ca într-un sistem de boxe. Noul model Walkman 3 în 1 oferă o experiență reală a sunetului, prin îmbinarea tehnologiilor xLOUD și VPT pentru boxe.

O singură încărcare a bateriei asigură o autonomie de 20 ore, iar spațiul de stocare de 16GB, la modelul WH505, vă permite să aveţi în orice moment aproximativ 4.000 de cântece. Totodată, aveţi şi opţiunea de a conecta walkman-ul la smartphone ori la tabletă, prin cablu, astfel încât să asculaţi muzică, postul de radio preferat sau piesele disponibile pe site-urile de streaming.

Sony este producător de top al produselor din tehnologia audio, video, comunicații și informații, pentru segmentele consumer și professional. Portofoliul de produse al Sony cuprinde gadgeturi audio – video, precum televizoarele cu LCD de înaltă definiție, BRAVIA, camerele digitale Cyber-shot, Handycam camcorder, camerele digitale SLR “α” (pronunțat Alpha), tabletele Sony și mp3 player-le Walkman şi laptop-urile VAIO sau echipamentele 3D HD profesioniste de difuzare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.