Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni, a adus membri presei fata in fata cu vedetele si politicienii care sustin singura reteta 100%...
SONY DSCZiua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni, a adus membri presei fata in fata cu vedetele si politicienii care sustin singura reteta 100% romaneasca, ce are la activ multiple premii si certificari internationale.

Iuliana Marciuc, Felicia Filip, Nico,  Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Monica Iagar si Roxana Iliescu sunt iubitori ai produsului ce a intrat recent in „era” bio si au fost invitati de catre producator sa celebreze cel de-al 100-lea an de existenta al retetei.

Cu aceasta ocazie, atat Felicia Filip cat si Iuliana Marciuc, care a venit insotita de tatal ei, au degustat diverse preparate ce contin magiunul de prune Topoloveni. Cele doua s-au declarat fane ale gogosilor cu magiun, asa ca managerul Bibiana Stanciulov le-a impartasit acestora reteta casei, realizata cu magiun de prune bio Topoloveni, care are foarte putine calorii si poate fi realizata chiar si in zilele de post.

In timp ce Nico, Monica Iagar si Roxana Iliescu au vizitat fabrica, Iuliana Marciuc ne-a povestit: “Sunt delicioase preparatele noastre romanesti ce contin cel mai renumit produs bio traditional, magiunul de prune Topoloveni. Reteta de gogosi de post am invatat-o aici si abia astept sa o pun in practica acasa, pentru fiul meu”.

Reteta traditionala a magiunului presupune utilizarea UNUI SINGUR INGREDIENT pe tot parcursul procesului de preparare: PRUNELE PROASPETE. Acestea se aleg din cel putin patru soiuri de toamna, trebuie sa fie bine coapte, se terciuiesc, iar marcul rezultat se fierbe pana cand produsul de concentreaza. Intregul flux de productie a fost si este in continuare 100% natural, fara zahar adaugat, fara conservanti, fara aditivi, fara E-uri.

Magiunul de prune Topoloveni a fost certificat BIO in acest an, materia prima utilizata (100% PRUNE) detine atestat de produs BIO, astfel incat si produsul finit este tot BIO. ”Intram cu dreptul in anul centenar: magiunul regal devine si BIO, pastrandu-si acelasi gust si calitati de acum 100 de ani. Din respect pentru consumatori, garantia BIO era necesara, mai ales ca acest produs va fi promovat si exportat in strainatate in urmatorii ani”, afirma doamna Bibiana Stanciulov.

Magiunul de Topoloveni BIO va fi distribuit in tara prin intermediul retelelor de retail Carrefour, Auchan, Selgros, Real, Kaufland, Mega Image, Billa, Profi, Unicarm si prin magazinul online al producatorului (http://www.magiun-sonimpex.ro/comanda.php).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.