ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, a semnat acordul de distribuţie cu Hikvision Digital...
video survellanceELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, a semnat acordul de distribuţie cu Hikvision Digital Technology Co., unul dintre liderii de piață pe plan global în domeniul soluţiilor de supraveghere video.

În urma semnării acordului, ELKOTech Romania devine unic distribuitor IT&C pentru echipamentele HIKVISION, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de echipamente și soluții de supraveghere video.

Compania este specializată în tehnologii inovatoare de supraveghere video precum și în proiectarea și fabricarea unei linii complete de produse CCTV. Portofoliul de produse variază de la camere video analogice și DVR-uri până la soluții de supraveghere IP profesionale.

HIKVISION pune la dispoziție soluții optime atât pentru integratori și consultant, cât și pentru beneficiarii finali, fiind implementate cu succes în multiple sectoare de activitate, precum:

  • Educaţie
  • Supraveghere stradală
  • Bănci şi instituţii financiare
  • Guvernamental
  • Hotelier/Sănătate
  • Industrial/Energetic
  • Rezidenţial
  • Retail
  • Comunicaţii/Transport

ELKOTech Romania este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de IT de pe piaţa locală, având în portofoliu producători Acer, APC by Schneider Electric, Axis, Allied Telesis, Dell, D-Link, Gigabyte, Fujitsu, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Microsoft, Samsung, Seagate, Supermicro, Western Digital. Compania lucrează cu o reţea extinsă de parteneri ce numără peste 1.200 de companii din toată ţara şi include reselleri, producători locali de calculatoare, integratori de sistem, retaileri şi e-taileri.

ELKOTech Romania este membră a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS) cu sediul la Riga, Letonia. Grupul ELKO este distribuitor multinațional de IT şi produse electronice, activând în 8 ţări din Europa Centrală şi de Est, Statele Baltice, Rusia şi Ucraina.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.