Producătorul de electronice Samsung a anunțat dispnibilitatea pe plan european a aspiratorului Motion Sync SC20F70, proiectat pentru a face mai ușoară utilizarea produsului prin...
Motion Sync Vacuum Cleaner (1)Producătorul de electronice Samsung a anunțat dispnibilitatea pe plan european a aspiratorului Motion Sync SC20F70, proiectat pentru a face mai ușoară utilizarea produsului prin casă.

Creat pentru a oferi cel mai înalt grad de confort, sistemul revoluționar MotionSync DesignTM al modelului SC20F70 fac ca acest aspirator să fie cel mai stabil de pe piață, în timp ce tehnologia sa inovatoare CycloneForce Multi menține o mare putere de aspirare pentru o performanță maximă la curățare.

„Ca în cazul tuturor electrocasnicelor Samsung, prioritatea noastră este de a revoluționa și de a îmbunătăți produsele în funcție de nevoile specifice ale consumatorilor noștri și de stilul lor de viață”, a declarat Boo-Keun Yoon, Președinte & CEO al Electronics Consumer Business la Samsung Electronics. „Ne concentrăm pe proiectarea unor produse electrocasnice care să țină pasul cu evoluția stiulului de viață al utilizatorilor și suntem mândri să spunem că am reușit acest lucru cu aspiratorul Motion Sync, care poate cu ușurință și fără efort să țină pasul chiar și cu cele mai ocupate familii.”

Controlul în mâinile utilizatorului

Datorită design-ului Motion Sync, corpul aspiratorului pivotează separat de roți, pentru a permite o mișcare mai stabilă, mai rapidă și mai precisă în timpul virajelor bruște. Aspiratorul Samsung Motion Sync se folosește de centrul de greutate pentru o mai bună manevrabilitate – diferența este ca în cazul trecerii de la o mașină cu două roți la una cu patru roți.

Roțile sunt ușor înclinate spre exterior pentru a asigura stabilitatea aspiratorului și a evita posibilitatea unei răsturnări, permițând utilizatorilor să se concentreze doar asupra curățeniei. Roțile se învârt lin și ușor, cu foarte puțin efort, fie pe covor, pe parchet laminat sau podele din lemn, fiind proiectate să ruleze cu ușurință pe orice suprafață.

Aspirare puternică, durabilă

Tehnologia inovatoare CycloneForce a aspiratorului Samsung Motion Sync are o structură interioară unică, cu 14 camere care creează mai multe fluxuri de aer ciclonic. Forța sa centrifugă puternică separă particulele de praf și moloz direct din aer și le împiedică să iasă din recipient. Acest lucru previne deteriorarea filtrului și menține puterea de aspirare pentru o lungă perioadă de timp.

Spre deosebire de majoritatea aspiratoarelor fără sac, Samsung Motion Sync are un filtru de spumă simplu, ca un burete, care reține mai mult praf și poate fi spălat și curățat cu ușurință. O clătire rapidă este suficientă pentru a preveni blocarea filtrului, asigurând astfel o aspirație de lungă durată și rezultate excelente de fiecare dată.

Nicio zonă nu va rămâne necurățată datorită periei speciale Extreme Force. Sistemul distribuie uniform presiunea pe perie pentru a permite o mai bună captare a prafului și a particulelor și pentru a asigura o performanță de ansamblu crescută.

Confort la îndemână

Aspiratorul Samsung Motion Sync aduce la îndemâna utilizatorilor instrumente de curățare suplimentare, cu comenzi și accesorii integrate în mâner. Comutarea rapidă de la furtunul de aspirat la instrumentele de șters praful sau pentru spațiile înguste, fără detașarea accesoriilor din aparat, facilitează curățarea locurilor greu accesibile.

Mânerul cu comenzii încorporate face mai ușoară pornirea/oprirea aparatului și selectarea puterii optime de aspirare. Aceste butoane sunt situate convenabil pe mâner, mereu la îndemână,astfel încât utilizatorul poate schimba rapid nivelul puterii de aspirare, fără a întrerupe curățarea.

Un senzor de praf atrage atenția utilizatorilor atunci când detectează un loc prăfuit. De îndată ce zona este complet curată, o lumină verde apare pentru a indica faptul că se pot deplasa de la locul respectiv, eliminând îndoielile și reducând timpul total alocat curățeniei.

Specificații tehnice

Power

Sensor

Pet(FR)

Model

VC20F70HNAR

VC20F70HNBN

VC20F70HUDC

Consum

2000W

2000W

2000W

Absorbție

360W

360W

360W

Tip ciclon

CycloneForce multi

CycloneForce multi

CycloneForce multi

Tip roți

Motion Sync Design

Motion Sync Design

Motion Sync Design

Capacitate

2L

2L

2L

Zgomot

79dBA(Max)

74dBA(mod silențios)

79dBA(Max)

74dBA(mod silențios)

79dBA(Max)

74dBA(mod silențios)

Control

Mâner RF

Mâner RF

Mâner RF

Filtru pre-motor

Burete + Micro

Burete + Micro

Burete + Micro

Filtru de evacuare

Anti-Allergy filtered HEPA H13

Anti-Allergy filtered HEPA H13

Anti-Allergy filtered HEPA H13

Perie principală

NB810

NB810

NB810

Accesorii și alte perii

Parquet Master

Built-in

Dust Sensor

Parquet Master

Built-in

Power Pet(TB500)

Parquet Master

Built-in

Pipe

Al. Tele.

Al. Tele.

Al. Tele.

Furtun

New Wireless

New Wireless

New Wireless

Coating

Luminous

Luminous

Luminous

Cablu de alimentare

9m

9m

9m

Culoare

Vitality Red

Urban Green

Titanium Silver

Cutie

Colorată

Colorată

Colorată

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.