Editia a saptea a „Provision Day”, conferinta anuala cu utilizatorii organizata de Provision Enterprise Technology Solutions, va avea loc in data de 3 octombrie...
Untitled-1 copyEditia a saptea a „Provision Day”, conferinta anuala cu utilizatorii organizata de Provision Enterprise Technology Solutions, va avea loc in data de 3 octombrie 2013 la Willbrook Business & Convention Center. Este un eveniment dedicat tehnologiilor și serviciilor din securitatea informatiei, stocare, virtualizare și networking ce va include prezentari in plen, laboratoare demo, mese rotunde precum si un spatiu expozitional cu 12 standuri. Prezentarile vor fi sustinute atât de specialisti romani cat si straini.

Participarea la Provision Day este gratuita, accesul fiind posibil pe baza inregistrarii online (www.provisionevents.ro). Organizarea evenimentului este asigurata cu suportul companiilor:  Check Point Software Technologies, Hitachi Data Systems, HP Enterprise Security, McAfee, Brocade, Qualys, Websense, Riverbed, SafeNet, Skybox Security, FireEye pe care Provision Enterprise Technology Solutions  le reprezintă cu succes pe piata romaneasca.

Prin specializarea si noutatea subiectelor abordate si prin abordarea demonstrativa, Provision Day este un eveniment unic pe piata locala. Provision Enterprise Technology Solutions invita pe 3 octombrie la Willbrook Center toti profesionistii a caror functie implica responsabilitate in pastrarea si gestiunea datelor, sa descopere in cadrul Provision Day solutii pentru problemele din activitatea curenta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.