Promotia de toamna a operatorului aerian KLM Romania se lanseaza in acest an sub un concept special: timp de doar sase zile, in perioada...
KLMPromotia de toamna a operatorului aerian KLM Romania se lanseaza in acest an sub un concept special: timp de doar sase zile, in perioada 19-24 Septembrie 2013, pasionatii de calatorii isi vor putea cumpara bilete de avion spre destinatii intercontinentale la preturi speciale.

Surpriza vine din faptul ca destinatiile pe care transportatorul olandez, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, le va promova in cadrul acestei campanii sunt secrete pana pe 19 Septembrie.

“Pana atunci invitam toate persoanele interesate sa se inscrie pe site-ul dedicat acestei promotii, www.DoarSaseZile.ro, pentru a primi cu prioritate informatiile”, spun reprezentantii companiei.

Reducerile vor fi mari, insa locurile sunt limitate. Toti cei care se vor inscrie pe site pana pe 19 Septembrie, vor fi anuntati direct pe e-mail despre inceperea promotiei si despre destinatiile incluse.

In acelasi timp, compania a creat special pentru a aduce in atentia publicului ofertele acestei toamne si un eveniment pe pagina de Facebook KLM Romania: http://on.fb.me/1dSf9wL.

KLM este compania aeriana cea mai activa si cu cea mai buna imagine in Social Media la nivel european.

KLM Doar Sase Zile

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.