E-Boda îşi extinde gama de tablete şi lansează Izzycomm Z70, primul model cu conectivitate 3G din portofoliul companiei. Tableta integrează un display LCD de...
E-Boda Izzycomm Z70E-Boda îşi extinde gama de tablete şi lansează Izzycomm Z70, primul model cu conectivitate 3G din portofoliul companiei. Tableta integrează un display LCD de 7” şi este echipată cu un procesor MT8377 Dual Core de 1.2 GHz,  memorie RAM de 512 MB şi rulează sistemul de operare Android 4.1. Izzycomm Z70 este disponibilă pe site-ul E-Boda la preţul recomandat de 599,99 lei.

„Am ales să integrăm conectivitatea 3G într-un model de tabletă cu display de 7”, pentru a le oferi utilizatorilor noştri mai multe posibilităţi de comunicare în mişcare. Astfel, fie că aleg să navigheze pe Internet folosind date mobile, fie prin Wi-Fi, aceştia sunt în permanenţă conectaţi,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „Suntem atenţi la nevoile consumatorilor şi continuăm să ne îmbunătăţim constant gama de produse, pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor lor,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

Tableta Izzycomm Z70 este foarte uşor de utilizat în mişcare datorită dimensiunilor sale reduse. Carcasa, cu grosime de 11.3 mm şi o greutate de 350 g, integrează un display LCD de 7” cu o rezoluţie de 800×480 pixeli şi multitouch capacitiv sensibil în 5 puncte. Astfel, indiferent de locul în care se află utilizatorii, în metrou, în călătorii, la birou sau acasă, Izzycomm Z70 răspunde tuturor nevoilor lor de comunicare, de la divertisment şi socializare, până la business. În plus, aceştia nu trebuie să îşi mai facă probleme în privinţa conexiunii la Internet. Tableta oferă conectivitate 3G prin intermediul unei cartele SIM sau a conectivităţii Wi-Fi.

Izzycomm Z70 este un dispozitiv potrivit şi pentru călătorii. Tableta este dotată cu sistem de navigaţie prin GPS, iar datorită dimensiunilor sale reduse, poate fi fixată cu uşurinţă cu ajutorul unui suport auto, pentru o mai bună vizualizare a hărţilor. În plus, aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza filme, asculta muzică sau accesa jocuri datorită aplicaţiilor de divertisment preinstalate, precum: YouTube, TuneIn Radio sau Flash Player. Datorită camerei foto principale de 2 MP şi a aplicaţiilor de socializare precum Facebook, Twitter sau Skype, utilizatorii îi poţi ţine la curent pe cei dragi cu aventurile lor de vacanţă, împărtăşind fotografii pe reţelele de socializare sau iniţiind apeluri video prin Skype.

Pentru cei mai ocupaţi utilizatori, care trebuie să fie în permanenţă conectaţi la mediul de afaceri, Izzycomm Z70 vine cu o serie de aplicaţii preinstalate potrivite pentru business, precum: Adobe Reader şi Documents To Go pentru vizualizarea mai uşoară a documentelor importante, Firefox pentru navigarea mai fluidă pe Internet sau RoTaxi pentru a ajunge în cel mai scurt timp la destinaţie.

Tableta Izzycomm Z70 este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro la preţul recomandat de 599,99 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.