Star Storage, un provider de soluții și servicii de protecție și management al informațiilor, precum și a celor mai eficiente servicii Cloud, sărbătoreşte 13...
star-storageStar Storage, un provider de soluții și servicii de protecție și management al informațiilor, precum și a celor mai eficiente servicii Cloud, sărbătoreşte 13 ani de activitate la nivel local, ajungând în prezent la o echipă de peste 500 de angajați şi cu un portofoliu de clienţi din întreaga lume.

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 22 milioane de euro, cu 46% mai mare faţă de anul precedent. În primul semestru din 2013, în ciuda unui mediu economic extrem de dificil caracterizat de amânări repetate ale proiectelor din sectorul public și de o atitudine extrem de rezervată în ceea ce privește investițiile în sectorul privat, Star Storage a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 25%.

“Toată activitatea și preocupările noastre se îndreaptă către adoptarea tehnologiilor de ultimă generație, calitatea și diversificarea soluțiilor, serviciilor și produselor pentru a ține cont permanent de nevoile de business ale organizațiilor și pentru a ne adapta continuu la evoluția pieței”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

Compania deţine cel mai modern şi performant Centru de Date din România, care a fost construit în conformitate cu standardul internațional Uptime Institute nivel Tier-3, ceea ce se traduce printr-o disponibilitate garantată a facilităţilor (electroalimentare, climatizare) de 99,98% pe an și printr-un nivel foarte ridicat de securitate şi disponibilitate a infrastructurii găzduite.

Recent, Star Storage a demarat un amplu proiect de investiții, care constă în proiectarea și construcția unui nou Centru de Date la Cluj-Napoca prin realizarea căruia conpania va furniza soluții și servicii complete de asigurare a continuității operaționale și recuperare în caz de dezastru.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.