Producătorul de electronice Lenovo a anunţat în cadrul târgului IFA 2013 din Berlin o extindere importantă a portofoliului său de dispozitive multimodale. Noua gamă...
Flex 20_Hero_06Producătorul de electronice Lenovo a anunţat în cadrul târgului IFA 2013 din Berlin o extindere importantă a portofoliului său de dispozitive multimodale. Noua gamă de produse începe cu două noi convertibile din familia Yoga, deja bine cunoscută: Yoga 2 Pro, successor al originalului de 13.3 inci, cu monitor pliabil la 360 de grade, şi noul ThinkPad Yoga, construit pentru a duce utilizatorii de business la un nou nivel de flexibilitate prin designul său multimodal şi echiparea specifică mediului de afaceri.

Mai mult, Lenovo aduce experienţa multimodală în zona laptopurilor şi desktopurilor mainstream, prin noile laptopuri Flex de 14 şi 15 inci, şi prin computerul de birou Flex 20 all-in-one (AIO). Aceste calculatoare le oferă consumatorilor întreaga productivitate a unui PC, plus un mod suplimentar de utilizare, adică două dispozitive puternice la preţul unuia singur.

Yoga 2 Pro: Imagine perfectă în orice poziţie

Utilizatorii vor observa imediat ecranul impresionant al noului Yoga 2 Pro de 13.3 inci. Cu un format QHD+ şi 10 puncte de sensibilitate tactilă, imaginile sunt afişate la o rezoluţie de 3200X1800 pixeli în format 16:9, o claritate vizuală de patru ori mai mare decât cea a primului Yoga (1600X900) şi ceea mai mare rezoluţie de pe piaţă în prezent. Ecranul cu o luminozitate de 350-nit are un unghi de vizibilitate de 178° pentru imagini extraordinare din aproape orice poziţie.

Incredibil de subţire (15,5 mm) şi uşor (1.39 kg), Yoga 2 Pro le permite utilizatorilor să îl foloseasca la fel de uşor în fiecare din cele patru moduri: laptop, tabletă, stand şi cort. Yoga 2 Pro este echipat cu tehnologii avansate, precum procesoare care ajung la Intel Core i7 ULT din generaţia a 4-a, Windows 8.1, până la 512 GB SSD, Intel WiDi pentru a transmite conţinut video wireless către un TV, Dolby Home Theatre v4 şi o autonomie de până la nouă ore. Este prevăzut de asemenea cu o nouă tastatură iluminată din interior şi are una din culorile originale Grey sau Clementine Orange. Recent lansatul 11S va avea de asemenea procesoare care vor ajunge până la modelele Intel Core i7 din generaţia 4.

Atât laptop cât şi tabletă, Yoga 2 Pro aduce noi adaptări inteligente, precum “Yoga Picks,” un instrument care sugerează aplicaţii adecvate fiecărui mod de utilizare a dispozitivului, aplicaţii dedicate şi control vocal. De exemplu, în modul tabletă, Yoga Picks sugerează aplicaţii precum Birizzle, un joc popular, sau Zinio, un e-reader. Yoga 2 Pro vine cu aplicaţii create special pentru cele patru moduri de utilizare. În modul laptop, Phone Companion ajută utilizatorii sp copieze conţinut din documente sau site-uri pentru a îl trimite către telefoanele mobile, ca mesaj text. In modul tabletă, Yoga Photo Touch permite modificarea şi editarea fotografiilor folosind toate cele 10 degete pe ecranul multi-touch.

ThinkPad Yoga: negru şi gata pentru afaceri

Deşi preia flexibilitatea clasicului Yoga, ThinkPad Yoga îşi crează propriul spaţiu în segmentul clienţilor business, prin performanţa sa, securitatea şi productivitatea pe care le oferă, cât şi prin opţiunile de customizare. Noul ThinkPad Yoga de 12.5 inci din aliaj de magneziu oferă o experienţă vizuală şi multimedia extraordinară, pornind de la ecranul opţional HD IPS din sticlă Corning Gorilla Glass, ecranul FHD IPS cu multi-touch în 10 puncte de contact, sau trackpad-ul din sticlă supradimensionat, cu cinci butoane, optimizat pentru gesturi Windows 8.1.

ThinkPad Yoga este echipat cu tehnologiile esenţiale ale mediului de business: procesoare până la Intel Core i7 din a patra generaţie, până la 1 TB de spaţiu de stocare, autonomie pe întreaga durată a zilei. ThinkPad Yoga de asemenea răspunde la comenzi vocale, astfel încât utilizatorii pot conversa prin programe de Instant Messaging, îşi pot rula muzica, pot căuta informaţii online, fără să ridice un deget. Pentru un spaţiu de lucru mai liber, sistemul de andocare Lenovo One Link, achiziţionat separat, oferă porturi USB, o conexiune mini-HDMI, Gigabit Ethernet şi multe altele.

Flex 14 şi 15: Pentru modurile diferite de a trăi

Mai mult decât un laptop subţire şi uşor, noul computer bi-modal Flex de 14.1 şi de 15.6 inci flexează ecranul la 300° pentru modul stand. Este un nou mod de a interacţiona cu PC-ul, poziţionând utilizatorul mai aproape de ecran pentru o experienţă touch mai naturală şi comodă. Utilizatorii deschid programul Lenovo YouCam, spun “1,2,3 cheese” pentru a declanşa camera web şi fac astfel o fotografie pe care o trimit apoi prietenilor, folosind comenzile vocale ale noului Flex’s1. Sau se pot bucura de noul film de pe NetFlix cu un sunet perfect, datorat sistemului Dolby Advanced Audio v2, fără a avea o tastatură în faţă. Sau pot chiar urmări conţinut HD pe un alt ecran, datorita conexiunii HDMI-out.

Imaginile sunt foarte bogate şi vii datorită ecranului HD 1366X768 sau a ecranului opţional Full HD 1920X1080.2  Cu zece puncte de sensibilitate tactilă, Flex face foarte uşoară utilizarea Windows 8. Cu o autonomie de până la nouă ore1, Flex 14 şi 15 sunt foarte mobile şi sunt pregătite pentru productivitate, fiind echipate cu: procesor până la Intel Core ULT i7 din a patra generaţie, grafică până la Nvidia GT 740M, stocare până la 1 TB şi stocare opţionalp SSD sau NAND flash pe modelele Ultrabook.

Flex 20 transformă AIO într-un instrument de joacă pentru mai multe persoane

Încastrat într-o atrăgătoare carcasă de aluminiu de numai 20.5 mm, compactul Flex 20 se potriveşte în orice locuinţă sau orice birou, depăşind aşteptările unui All-In-One obişnuit, datorită marelui ecran HD (1600X900) IPS 90°rabatabil, fără ramă, de 19.5 inci, precum şi prin spaţiul de stocare de 500 GB sau SSD şi procesorul de până la Intel Core i7.

Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 34 miliarde de dolari şi cel mai mare producător global de computere personale, care deserveşte clienţi din peste 160 de ţări. Compania, aflată în topul 500 Fortune, deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.