Târgul V for Verde îşi redeschide porţile între 28 şi 29 septembrie, între orele 11.00 şi 20.00, la Casa Universitarilor din Bucureşti (strada Dionisie...
Afis targul V for Verde, editia a II-aTârgul V for Verde îşi redeschide porţile între 28 şi 29 septembrie, între orele 11.00 şi 20.00, la Casa Universitarilor din Bucureşti (strada Dionisie Lupu 46).

A doua ediţia a acestui târg va reuni peste 50 de expozanţi ce vor pregăti pentru comunitatea minţilor deschise delicatese şi bunătăţi bio, produse alimentare slow food şi raw food, cosmetice organice, ateliere de gătit, workshop-uri, colecţii de modă green chic fashion şi haine preloved, precum şi produse eco deco, realizate din materiale reciclate şi alternative.

Printre invitaţii speciali se numără Olivia Steer, adeptă a regimului raw-vegan şi autoare a volumului „Dulciuri de poveste”, şi Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver în România, care va oferi sfaturi pentru o dietă sănătoasă.

V for Verde invită la activităţi întreaga familie. De exemplu,Totul despre mame amenajează, cu sprijinul Elefanțelului Curios, un loc de joacă dedicat micuților iubitori de verde. Copiii se distrează în timp ce părinții participă la sesiuni de parenting oferite de Otilia Mantelers, specialist în playful parenting. Pentru cei cu vârstă mai mare de 5 ani, Reciclare Creativă organizează ateliere unde îi învaţă cum să realizeze obiecte de decor şi bijuterii din materiale reciclate.

Toţi vizitatorii prezenţi la târg intră în Tombola V for Verde, cu posibilitatea de a câştiga multe “premii verzi”. În plus, persoana cu cea mai frumoasă bicicletă primeşte un premiu special de la Pegas.

“V for Verde, târgul minţilor deschise, este un manifest activ pentru o viaţă sănătoasă, trăită autentic şi conştient. Se adresează tuturor celor care se bucură de viaţă în orice moment şi petrec timp de calitate alături de familie şi prieteni. Verde este mai mult decât eco, organic sau green, verde este un mod de viaţă”, declară Laura Călin, organizator V for Verde.

Prima ediţie V for Verde a avut loc în toamna anului 2012 şi a adus împreună peste 30 de expozanţi şi 1.000 de vizitatori. Biletul de intrare este 10 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.