Mercador.ro devine site-ul românesc cu cele mai multe anunțuri gratuite generaliste, peste 900.000, majoritatea dintre acestea fiind afișate de către proprietari. Mai mult, în...
Mercador.roMercador.ro devine site-ul românesc cu cele mai multe anunțuri gratuite generaliste, peste 900.000, majoritatea dintre acestea fiind afișate de către proprietari. Mai mult, în fiecare lună, peste 350.000 dintre anunțurile postate pe Mercador.ro sunt noi, valabilitatea acestora fiind de 30 de zile. În acest moment, avansul Mercador.ro în fața următorului competitor este de peste 200.000 de postări active. 

Ne bucură faptul ca Mercador.ro este preferat de tot mai mulți români care au ceva de vânzare. Prin tot ceea ce facem, echipa noastră construiește în jurul unui crez important: orice persoană care adaugă un anunț pe Mercador trebuie să își găsească un cumpărător.  De aici și grija noastră pentru calitatea și încadrarea corectă a anunțurilor de pe site, asistența pe care o oferim utilizatorilor noștri și focusul pe soluții, toate aceste elemente făcând experiența folosirii Mercador.ro cât mai eficientă și placută’’ 

Cristina Gheorghițoiu, Business Manager Mercador.ro

Cele peste 900.000 de anunțuri de pe Mercador.ro sunt grupate în peste 10 categorii principale și 50 de subcategorii intuitive, cu filtre multiple de căutare astfel încât cumpărătorii să găsească rapid ceea ce își doresc. Vânzătorii au la dispoziție o interfață prietenoasă, procesul de postare al unui anunț fiind foarte simplu și nu necesită creearea unui cont. Mai mult, vânzătorii au la dispoziție alerte ce le reamintesc periodic să își actualizeze anunțurile gratuite, dar și un sistem opțional de promovare a acestora.

Fiind gratuit și ușor de folosit, Mercador.ro are o răspândire națională și facilitează interacțiunea directă dintre vânzători și cumpărători. De asemenea, pentru a elimina, pe cât posibil, orice posibilitate de fraudă echipa de moderatori verifică zilnic anunțurile înscrise pentru a asigurara calitatea produselor puse la vânzare și se recomandă urmarea sfaturilor de siguranță postate pe site și pe blogul Mercador.ro.

Printre cele mai căutate anunțuri sunt cele din categoriile imobiliare, auto, electronice și electrocasnice, produse de modă și pentru copii, articole sportive și obiecte pentru casă și grădină.

Lansat în 2010, Mercador.ro face parte din cadrul Allegro Group România, alături de Autovit.ro, Fashiondays.ro și Compari.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.