Samsung Electronics, lider mondial în domeniul electrocasnicelor digitale, inaugurează în cadrul târgului IFA 2013 de la Berlin  Samsung Premium House, o expoziție de piese...
Samsung Premium House 2Samsung Electronics, lider mondial în domeniul electrocasnicelor digitale, inaugurează în cadrul târgului IFA 2013 de la Berlin  Samsung Premium House, o expoziție de piese de mobilier de lux.

Pe durata evenimentului, care îşi deschide oficial porţile pe 6 septembrie şi se încheie pe 11 septembrie, participanții vor putea să experimenteze tot ceea ce înseamnă o locuință de lux cu o bucătărie complet funcțională, cameră de zi și spălătorie proiectate și decorate în strânsă colaborare cu companii de design mobilier de top precum B&B Italia și Arclinea. Samsung Premium House prezintă cele mai noi electrocasnice Samsung, oferind experiența live utilizatorilor care vor să testeze funcțiile inovatoare ale acestora. Expoziția va fi deschisă în întervalul  5-10 septembrie 2013.

„Consumatorii de azi nu mai doresc doar un spațiu în care să locuiască, ci un spațiu care să îi reprezinte și în care să se simtă bine,”a declarat Boo-Keun Yoon, Președinte & CEO al Consumer Electronics în cadrul Samsung ElectronicsCo, Ltd.

Situat în cadrul stand-ului Samsung Digital Appliances în Sala 5.1, Samsung Premium House reprezintă un spațiu ce simulează perfect o casă de 272 metri pătrați, cu bucătarie, cameră de zi și spălătorie echipate cu cele mai noi frigidere Samsung, cuptoare cu convecție dublă ca Flex Duo, cuptoare cu microunde, sisteme de aer condiționat, purificatoare de aer, aspiratoare și mașini de spălat.

Pentru a crea casa perfectă, care armonizează inovația cu design-ul, secțiunile pentru camera de zi și bucătărie au fost concepute și decorate cu colaborarea B&B Italia și Arclinea.

„Electronicele erau odată considerate dispozitive de sine stătătoare, dar astăzi sunt foarte importante în spațiul de locuit și dau o formă modului în care creăm și proiectăm soluții pentru viitor,”a declarat Giorgio Busnelli, Președinte al B&B Italia. „În viitor, vom vedea aparate ce fac parte integrantă din mobilier.”

Alături de experiența unui spațiu de locuit inedit, chef-ii implicați în proiectul Samsung Club desChefs, vor oferi o experiență gastronomică vizitatorilor. Michel Troisgros(Franța), Christopher Kostow(SUA), precum și EricTrochon(Franța), câștigătorul M.O.F. 201, acești renumiți chef-i, recunoscuți pentru stelele Michelin, vor fi la dispoziția oaspeților pentru a pregăti mese delicioase în bucătăria Samsung Premium House.

Colaborarea inițiată de Samsung cu acești lideri din comunitatea gastronomică internațională marchează o premieră. Astfel, în cadrul expoziției Premium House inovația întâlnește măiestria pentru a oferi soluții de top încă din stadiile incipiente de dezvoltare ale produselor și până la testarea și fazele de producție finală.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.