Mult aşteptata Paris Show Collection, ediţie limitată, a lanţului de fashion H&M, va fi disponibilă în România începând cu data de 5 septembrie. Creată...
H&MMult aşteptata Paris Show Collection, ediţie limitată, a lanţului de fashion H&M, va fi disponibilă în România începând cu data de 5 septembrie.

Creată special pentru a fi prezentată pe podiumul faimosului eveniment Paris Fashion Week, noua colecţie a retailerului suedez de modă îmbină o serie de stiluri cu influenţe dramatice şi piese decorative, perfecte pentru a crea un look feminin.

Astfel, de joi, 5 septembrie, Paris Show Collection va di disponibilă în magazinele H&M din BăneasaShoppingCity, Afi Palace Cotroceni şi UnireaShopping Center.

Totodată, celebrul model internaţional Gisele Bundchen este imaginea noii colecţii de toamnă a retailerului de modă, campanile publicitare realizate alături de supermodelul brazilian urmând să fie difuzate pe TV începând cu 12 septembrie.

Don’t let fashion go to waste! H&M ne îndeamnă să colectăm hainele uzate

Nu în ultimul rând, o colecţie specială Mauritz Archive, va fi lansată până la finalul acestei luni pentru bărbaţi. Inspiraţia acesteia vine din arhiva magazinelor Mauritz Widfors, “M”-ul din H&M.

Retailerul Hennes&Mauritz (H&M), unul dintre cele mai apreciate branduri de îmbrăcăminte din ţara noastră, deţine peste 2.900 de magazine în 51 de ţări.

Compania a deschis primul magazin în România la finalul lunii martie 2011. În doi ani, grupul suedez H&M ajuns la o reţea de 23 de magazine la nivel local şi vânzări de 74 milioane de euro în anul fiscal 2012.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.