Operatorul aerian low cost Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, lansează o nouă ofertă de o...
Wizz AirOperatorul aerian low cost Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, lansează o nouă ofertă de o zi, reducând cu 20% toate tarifele pe toate rutele pentru rezervările făcute.

Potrivit oficialilor Wizz Air, promoţia este valabilă pentru biletele achiziţionate în data de 4 septembrie.

În acelaşi timp, reprezentanţii companiei anunţă că pasagerii care rezervă bilete low-fare pe una dintre cele 96 de destinaţii vor profita de reducerea de 20% şi se vor bucura de tarife şi mai accesibile. Discount-ul se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele, doar pentru rezervările noi, însă nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare.

Promoţia de prelungire a vacanţei urmează succesul ofertei speciale pentru membrii WIZZ Discount Club, lansată în primele zile ale lunii septembrie. Toate locurile care au fost rezervate prin altă metodă sunt disponibile publicului cu o reducere de 20%.

“Wizz Air face constant eforturi pentru a oferi cele mai mici tarife pasagerilor săi. Prin promoţia de 20% a lunii septembrie oricine poate beneficia de discount-urile oferite ocazional membrilor WIZZ Discount Club, ce beneficiază de această reducere în plus faţă de discount-ul garantat. Pe 4 septembrie îi invităm pe cei în căutare de chilipiruri, pe tinerii care nu vor să se întoarcă încă la şcoală, pe părinţii care încă nu sunt relaxaţi pe deplin pentru a se întoarce la serviciu, să-şi prelungească vacanţa de vară rezervând unul dintre locurile aflate la promoţie“, a declarat Daniel de Carvalho, marketing manager în cadrul Wizz Air.

Compania operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 290 de rute facând legatură cu 96 de destinaţii din 36 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.