Saxo Bank, o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, a lansat două noi inițiative menite să facă procesul de tranzacționare mai transparent: publicarea...
money_trendsSaxo Bank, o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, a lansat două noi inițiative menite să facă procesul de tranzacționare mai transparent: publicarea depozitelor clienților și a volumelor de tranzacționare lunare și medii.

Astfel, Saxo Bank devine prima bancă din afara sectorului public care comunică aceste cifre, iniţiativa instituţiei reprezentând un pas în plus pentru realizarea unei transparenţe în industria financiară. Valorile vor fi publicate în fiecare a 5-a zi a lunii, la: ww.saxoworld.com/investorrelations/transparency

Cifrele publicate indică depozitele colaterale de tranzacționare ale clienților, depozite care au atins suma de 6,83 miliarde $ pe iulie 2013, o creștere cu 10% față de începutul anului, când înregistrau 6,21 miliarde $.

După un an 2103 început în forță, volumele de tranzacționare s-au stabilizat de la o medie zilnică de 16,2 miliarde $ pe primele 6 luni, la 11,9 miliarde $, în luna iulie.

Saxo Bank a fost prima instituție financiară care a publicat datele OTC options și care a dezvoltat mereu de atunci ideile de transparență și deschidere. În iunie 2012, banca a lansat modulul FX Open Orders pe TradingFloor.com, website-ul comunității de tranzacționare. Modulul Forex Open Orders oferă o privire de ansmablu, instantanee, asupra pozițiilor FX open plasate de clienții Saxo Bank pe 10 perechi valutare majore, permițând utilizatorilor să acceseze ordine istorice în cross și în cadrul perechilor valutare respective.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.