Infinit Solutions Agency lansează și varianta de mobile a noului praktiker.ro Infinit Solutions Agency lansează și varianta de mobile a noului praktiker.ro
Agenţia Infinit, care asigură pentru Praktiker din februarie 2013 servicii full service de digital (web, mobile, digital media, social media), anunţă lansarea noului portal... Infinit Solutions Agency lansează și varianta de mobile a noului praktiker.ro
aplicatie_praktiker_mobileAgenţia Infinit, care asigură pentru Praktiker din februarie 2013 servicii full service de digital (web, mobile, digital media, social media), anunţă lansarea noului portal www.praktiker.ro.

“Praktiker este un brand pe care îl iubim foarte mult. Am dezvoltat şi în trecut proiecte împreună, de aceea ne bucură foarte mult faptul că acest cont s-a întors la Infinit şi că putem anunţa astăzi cu mândrie lansarea noului portal www.praktiker.ro. Platforma digitală îşi propune să fie un trend setter în domeniul „do it yourself” din România şi va sta la baza comunicării Tradigitale a acestui brand”, declară Alexandru Cernătescu, CEO şi Head of Strategy & Innovation, Infinit Solutions Agency.

Platforma digitală Praktiker are rolul de a acţiona ca un ecosistem digital şi de a permite brandului să fie foarte aproape de consumatorii săi cu infromatii utile, într-un format prietenos şi adaptat fiecărui canal, fie că este social media, site sau mobil.

„Am vrut ca prin noua platformă online să fim mai aproape de clienţii noştri, să le facilităm accesul la informaţiile despre magazin şi produsele noastre. Suntem foarte mulţumiţi de colaborarea cu Infinit şi de propunerile cu care a venit agenţia. Ne place noul site, interactiv şi prietenos, şi sunt sigură că vom avea o colaborare la fel de bună şi în proiectele următoare”, declară Mirela Ochiana, Marketing Manager, Praktiker.

Portalul www.praktiker.ro include şi site-urile www.clientfidelpraktiker.ro, www.catalog-praktiker.ro, dar şi o platformă de e-commerce. De asemenea, Infinit a realizat şi varianta de mobile a site-ului, acesta putând fi accesată de pe orice smartphone.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.