Wizz Air relochează temporar operaţiunile din Târgu Mureş la Cluj Napoca Wizz Air relochează temporar operaţiunile din Târgu Mureş la Cluj Napoca
Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air va muta pentru o săptămână operaţiunile de pe aeroportul din Târgu Mureş  pe cel din Cluj... Wizz Air relochează temporar operaţiunile din Târgu Mureş la Cluj Napoca

Wizz air Airbus 320-200Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air va muta pentru o săptămână operaţiunile de pe aeroportul din Târgu Mureş  pe cel din Cluj Napoca.

Astfel, în perioada 15 septembrie, ora 20:00 – 22 septembrie, ora 12:00, din cauza lucrărilor de mentenanţă efectuate la Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş, zborurile efectuate de companie vor pleca din Cluj.

Oficialii Wizz Air îi sfătuiesc pe pasageri să-şi verifice detaliile zborurilor pe wizzair.com şi să sosească la Aeroportul din Cluj Napoca cu 2 ore înainte de ora programată de zbor, pentru a finaliza toate formalităţile în timp util. Toţi pasagerii au fost contactaţi referitor la această relocare.

Wizz Air opereaza o flotade 45 aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 290 de rute facand legatura cu 96 de destinatii din 36 de tari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.