In toamna aceasta, colectia David Beckham Bodywear prezinta noi piese de rezistenta, cu un aspect vintage sport si cu o puternica influenta londoneza expusa...
DB Fall 2013_4In toamna aceasta, colectia David Beckham Bodywear prezinta noi piese de rezistenta, cu un aspect vintage sport si cu o puternica influenta londoneza expusa in noua sa campanie publicitara ce va fi lansata la nivel global, incepand de maine, 22 august, in toata lumea, precum si on-line.

Noua colectie de articole esentiale de corp dedicata exclusive barbatilor care iubesc moda si confortul in acelasi timp, cuprinde tricouri de corp si bluze cu maneca lunga in nuante diferite de gri, alaturi de maiouri, seturi de cate trei boxeri sau pijamale din bumbac.

Pijamalele reprezinta un element esential atat pentru odihna si somn, cat si pentru confortul de acasa, toamna aceasta fiind introduse in colectie si noi modele de pantaloni de pijama cu dungi sau pantaloni scurti din jerseu de bumbac.

Campania publicitara este realizata de asemenea intr-un vestiar de sport, pe stilul old-school londonez, in ton cu noile articole prezentate in aceasta colectie si marcheaza cea mai recenta colaborare pe termen lung al lui David Beckham cu H&M. Atentia este centrata ca si pana acum pe croiuri extrem de confortabile, materiale de calitate si  bineinteles un stil excelent de piese basic ce vor fi disponibile pe tot parcursul anului.

Dupa optsprezece luni de cercetare alaturi de David si echipa sa, am creat o colectie Bodywear de noi piese clasice ce vor putea fi achiziTionate din departamentul de barbati din peste 2800 de magazine H&M din intreaga lume, precum si on-line.

“Imi place stilul sport old-school si noile piese din colectia mea Bodywear de la H&M. Maiourile, pantalonii de pijama si bluzele cu maneca lunga sunt deja preferatele mele, deoarece le pot purta pe parcursul intregului sezon. A fost grozav sa filmam aceasta noua campanie in Londra de Est, intr-un vestiar de moda veche. A fost ca si cum m-am intors la radacinile mele”, declara David Beckham.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.