Ibiza, Monaco, Athena, noile business-uri ale MCA Grup Ibiza, Monaco, Athena, noile business-uri ale MCA Grup
MCA Grup România, unul din cei mai mari producători locali de uşi de garaj şi rulouri exterioare, se extinde pe piaţa soluţiilor de umbrire... Ibiza, Monaco, Athena, noile business-uri ale MCA Grup
Copertina Athena MCA 2MCA Grup România, unul din cei mai mari producători locali de uşi de garaj şi rulouri exterioare, se extinde pe piaţa soluţiilor de umbrire cu o gamă variată de copertine, pergole şi umbrare, destinate atât clienţilor rezidenţiali, cât şi celor din zona comercială.

Producătorul e cunoscut în piaţă pentru rulourile exterioare denumite „termo-storuri”  – marcă înregistrată a MCA, având o cotă de piaţă de 15%. MCA asigură livrarea oriunde în România, iar cea mai cerută copertină pe piaţa locală este MONACO, un model cu arc şi lanţ în braţele retractabile, dar în oferta companiei se mai regăsesc și IBIZA – Copertine cu braţe retractabile, ATHENA – Copertine cu monobloc, cu braţe retractabile și casetă de protecţie etc.

Compania îşi propune să obţină 500.000 de euro din noua gamă de soluţii de umbrire în primul an de la lansare, a declarat Ciprian Oprea, directorul MCA Grup. „Livrăm copertine şi pergole oriunde în România, având avantajul unei reţele solide de distribuţie. Analizăm şi potenţialul exporturilor în Franţa si Italia, zone unde pieţele sunt mai mari, nivelul de trai e mai ridicat, iar sezonul cald este mai lung”, a spus Oprea.

MCA a lansat site-ul www.copertine-mca.ro, unde sistemele de umbrire nou-intrate în portofoliu, destinate să ofere o reglare optimă a luminii şi umbrire naturală în cele mai diverse situaţii, sunt descrise în detaliu.

Noile soluţii de umbrire MCA sunt testate pentru rezistenţa la vânt şi ploaie, în conformitate cu standardele Uniunii Europene. Majoritatea copertinelor retractabile MCA au lanţ în braţele articulate, fiind astfel mai rezistente decât soluţiile low cost ce se găsesc în magazinele de tip DIY. În plus, sistemul monobloc, cu casetă de protecţie, al sistemelor  de copertine Athena, asigură o durată de viaţă mult mai lungă, protejând atât materialul, cât şi elementele mobile ale copertinei. Tot pentru o durată de viaţă cât mai lungă, toate elementele copertinelor MCA sunt realizate din materiale inoxidabile.

Garanţia calităţii este adusă şi de pânza folosită, realizată din material textil de înaltă tehnologie, cu trei straturi, ce asigură protecţie împotriva radiaţiilor UV, împotriva ploii, frigului şi asigură o umbră densă. Materialul Pasarela Dickson este produs special pentru aceste sisteme de umbrire, de către unul dintre cei mai mari furnizori de materiale textile la nivel mondial, şi are o garanţie de cinci ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.