Fashion trends: fii vedetă în această vară cu Staccato Fashion trends: fii vedetă în această vară cu Staccato
Vara este departe de a se termina iar noi femeile ştim foarte bine cât de important e ca în concediu să fim în ton... Fashion trends: fii vedetă în această vară cu Staccato
STACCATO Lookbook3Vara este departe de a se termina iar noi femeile ştim foarte bine cât de important e ca în concediu să fim în ton cu cele mai recente tendinţe în materie de modă.

Retailerul de accesorii Staccato lansează Lookbook-ul 2013 în care vedetele sunt cei mai încrezători dintre tineri.

“Pentru că Staccato reprezintă un stil de viaţă modern şi fresh, brandul a transformat oraşul într-o scenă şi a creat un spaţiu perfect în care tinerii să îşi afirme identitatea şi personalitatea”, spun reprezentanţii brandului.

Astfel, vedetele Lookbook-ului au fost alese în urma unui concurs realizat de Staccato România, ce a punctat stilul şi personalitatea fiecărui concurent, popularitatea şi atitudinea încrezatoare. Au rezultat propuneri fresh şi ultra chic de outfit-uri care au ca piese de rezistenţă modelele Staccato.

Designul produselor din portofoliul Staccato s-a evidenţiat întotdeauna prin modele de încălţăminte inedite şi curajoase. Pantofii devin cu uşurinţă piesele cheie ale unui outfit, iar Lookbook-ul Staccato surprinde chiar aceste momente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.