O nouă premieră la eMAG! O nouă premieră la eMAG!
România este una din printre primele țări în care noua tabletă Toshiba Excite Pure va fi disponibilă, lansarea acesteia fiind exclusivă la eMAG.  Începând... O nouă premieră la eMAG!
eMag-a-fost-vandutRomânia este una din printre primele țări în care noua tabletă Toshiba Excite Pure va fi disponibilă, lansarea acesteia fiind exclusivă la eMAG. 

Începând de ieri, cea mai nouă tabletă Toshiba, Excite Pure, este disponibilă în România, în exclusivitate la eMAG. Tableta, care dispune de un procesor Quad Core NVIDIA Tegra 3, o durată de viață a bateriei de minim 10 ore și un ecran de 10.1 inchi Toshiba Autobrite cu tehnologie Resolution+, va fi disponibilă la eMAG la prețul de 1.299 lei.

Ca de fiecare dată, ne bucurăm că putem pune în mâinile românilor cele mai noi tehnologii. Tabletele se bucură de un interes deosebit în acest moment și, luând în calcul specificațiile de top și prețul atractiv al acestei noi tablete, ne așteptăm să devină rapid unul din cele mai apreciate modele de pe piață.”

Lucia Ciucă, Director de Marketing la eMAG

Printre punctele forte ale Toshiba Excite Pure, care va rula sistemul de operare Android™ 4.2, Jelly Bean,  se numără durata mare de utilizare a bateriei, ce se ridică până la 9,5 ore în cazul vizionării de  video HD, puterea mare a procesorului Quad-Core NVIDIA Tegra 3  și  ecranul de 10,1 inchi Toshiba Autobrite cu tehnologie Resolution+.

Tableta, care cântărește doar 600 grame, dispune de o memorie internă de 1 GB și un spaţiu de stocare de 16 GB, ce poate fi mărit cu o capacitate suplimentară de până la 32 de GB cu ajutorul slotului de memorie externă. Ecranul are o rezoluţie de 1280×800 iar camera foto principală are 3 MP Autofocus.

Ne bucurăm ca, la mai puțin de o lună de la anunțarea noii game de tablete Toshiba, să putem lansa în România primul model Excite. “Credem că, prin îmbinarea calității și designului Toshiba cu un preț competitiv, noul model Excite Pure va urca rapid în topul preferințelor românilor.”

Lucian Condruz, Country Manager Toshiba România

Specificații tehnice

–              Sistem de operare: Android 4.2 Jelly Bean

–              Greutate: 630 grame

–              Dimensiuni: 261 x 179 x 10.5 mm

–              Diagonală display: 10.1 inch

–              Tip display: Toshiba AutoBrite

–              Tehnologie display: Capacitive Multi-Touch 10 puncte

–              Rezoluție: 1280 x 800

–              Memorie Flash integrată:16 GB

–              Slot memorie: Micro SD

–              Capacitate maximă acceptată: 32 GB

–              Camere WEB: în spate: 3.0 MP, Autofocus; în față: 1.2 MP, Ambient Light Sensor

–              Baterie: Li-Polymer 2 celule

–              Autonomie de lucru: până la 10 ore (Video Playback)

–              Tehnologie audio: difuzoare audio cu DTS Sound

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.