Bucureştenii vor asista, în  11 iulie, începând cu ora 8:30 AM, la un eveniment dedicat bicicletei, în care peste 200 de oameni de afaceri vor...

1

Bucureştenii vor asista, în  11 iulie, începând cu ora 8:30 AM, la un eveniment dedicat bicicletei, în care peste 200 de oameni de afaceri vor defila în costum, pentru a promova acest mijloc de transport. Deşi în alte ţări a utiliza bicicleta ca mijloc de transport la birou sau la întâlnirile de afaceri, este un lucru obişnuit, în România, aceasta nu este deloc asociată cu ţinuta business.

Proiectul Business pe Bicicletă, iniţiat de organizaţia Junior Chambers International Bucureşti, doreşte să schimbe această mentalitate, prin organizarea de evenimente şi campanii de promovare a acestui mijloc de transport. Participanţi la evenimentele Business pe Bicicletă sunt şi lideri din mediul business, care, prin exemplul lor, pot aduce o schimbare şi pot influenţa deciziile legate de îmbunătăţirea condiţiilor pentru biciclişti, în companiile din care fac parte.

Cei care doresc să participe la defilare, sunt aşteptaţi, începând cu ora 8:30 AM, la Monumentul Crucea Secolului de pe Bulevardul Aviatorilor.

business pe biciclete 4 copy

Defilarea va începe la ora 9:00 AM, pe traseul: Bulevardul Aviatorilor (monumentul Crucea Secolului) – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Şoseaua Kiseleff – Muzeul Ţăranului Român.

Evenimentul va continua cu o conferinta si networking la Clubul Ţăranului. Vor vorbi despre utilizarea bicicletei ca mijloc de transport, invitaţii: Raluca Fiser – Preşedinte Green Revolution, Marian Dusan – CEO Editura Evenimentul și Capital, Ariel Constantinof –  Fondator al firmei de curierat pe bicicletă Tribul si organizatia Bate Saua.

Participanţii pot veni cu bicicleta proprie la eveniment sau pot închiria una de la organizatori. Cei care doresc să participe, se pot înscrie pe site-ul proiectului: www.businesspebicicleta.ro. Cei care nu deţin o bicicletă pot specifica acest lucru în formularul de înscriere de pe site şi li se va rezerva o bicicletă, gratuit, prin suportul partenerilor proiectului: Green Revolution şi Bate Saua.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.