Classic meets Contemporary Classic meets Contemporary
Asociaţia Arta nu muşcă și Ziarul Ring vă invită marți, 23  iulie 2013, ora 20:00, la unul dintre cele mai inedite spectacole ale verii,... Classic meets Contemporary
classic meetsAsociaţia Arta nu muşcă și Ziarul Ring vă invită marți, 23  iulie 2013, ora 20:00, la unul dintre cele mai inedite spectacole ale verii, intitulat Classic meets Contemporary, ce va avea loc la Hotel Rin Grand Hotel, cu o sală de 955 de locuri, situat pe Șoseaua Vitan-Bârzești, nr 7D.

Spectacolul vizează melanjul dintre arta clasică și cea contemporană, pus în scenă de două nume din domeniu: Classic Beat Orchestra și Uninvented Theatre , foști concurenți de succes ai emisiunii “Românii au talent” .

Classic Beat Orchestra este singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate, realizând o serie de concerte Live, sub amprenta improvizațiilor și al reîmprospătării acestui gen muzical.

Uninvented Theatre  reprezintă teatrul de animație contemporan în peisajul cultural românesc și inovația din domeniu, ca  rezultat al interdisciplinității și al creării consumului de această practică.

Așadar, pe 23 iulie sunteți așteptați la un spectacol de proporții, care se va incheia cu un cocktail de socializare culturală, într-o notă elegantă.

*Biletele se pot achiziționa de pe  www.myticket.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.