COSMOTE aduce Alcatel One Touch X’Pop, în exclusivitate pe piaţa din România COSMOTE aduce Alcatel One Touch X’Pop, în exclusivitate pe piaţa din România
COSMOTE România lansează, în premieră pe piața din România, One Touch X’Pop – un nou terminal “gata pentru folosire” de la ALCATEL ONE TOUCH.... COSMOTE aduce Alcatel One Touch X’Pop, în exclusivitate pe piaţa din România
ONE TOUCH X'POP Black front-left V1.0COSMOTE România lansează, în premieră pe piața din România, One Touch X’Pop – un nou terminal “gata pentru folosire” de la ALCATEL ONE TOUCH.

One Touch X’Pop are un display generos, de 4,5 inci qHD, pentru o mai bună experiență de navigare pe Internet, vizualizare și jocuri, rulează cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, în timp ce procesorul Dual Core de 1 GHz execută mai ușor ca niciodată operațiunile de tip multitasking. Noul terminal este      “gata pentru folosire”, cu cele mai populare aplicații deja preinstalate și organizate, inclusiv aplicații de social media, streaming de conținut sau comunicare.

 Clipele favorite sunt imortalizate cu o cameră foto de 5MP cu funcţie de detectare zâmbet și care dispune de mai multe filtre fotografice, iar modul panoramic ajută la capturarea celor mai frumoase peisaje. În plus, funcția video permite oricând înregistrări de înaltă calitate la o rezoluție HD de 720p.

Unele dintre cele mai folosite aplicații pentru smartphone au legătură cu comunicarea, căutarea pe Internet și cumpărăturile – prin urmare am ales să aducem în premieră pe piața locală Alcatel One Touch X’Pop, un terminal deja echipat cu unele dintre cele mai folosite aplicații. Acesta este un nou pas din strategia noastră orientată spre segmentul smartphone, cu scopul de oferi cele mai bune terminale pentru toate categoriile de clienţi”

Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE România

Alcatel One Touch X’Pop dispune de o memorie internă de 4GB EMMC + 512 RAM care poate fi extinsă până la 32 de GB prin intermediul cardului MicroSD. Bateria cu litiu de 1.800 de mAh oferă până la 16 ore de convorbiri în rețeaua 2G și 8,5 ore în 3G. În mod standby, bateria durează până la 700 de ore în rețea 2G, respectiv 400 de ore în 3G. În plus, timpul de pornire al telefonului este redus cu 50% prin intermediul funcției de pornire rapidă, disponibilă în setările din meniu.

 Noul telefon este disponibil în România în exclusivitate în magazinele COSMOTE și Germanos, la un preț de 649 de lei fără abonament și la 1 leu cu COSMOTE Smart XL, abonament care oferă, în schimbul unei taxe lunare de 37.20 € (TVA inclus), 300 de minute și internaționale către zona 1, 2.000 de minute în rețea, 2.000 de SMS-uri în rețea, 2.000 de minute în rețeaua fixă Romtelecom, 300 de MMS-uri în rețea și 1,5 GB de trafic de date.

Mai mult decât atât, deoarece COSMOTE oferă o serie de aplicații care îmbunătățesc experiența utilizării smartphone-ului, Alcatel One Touch X’Pop are preinstalate aplicațiile Dolce Mobile TV și Web’n’walk, fiind, de asemenea, compatibil cu aplicațiile RadarMe powered by COSMOTE, Mireo Navigation powered by COSMOTE și Fairytale Land powered by COSMOTE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.